![]() |
2.0 Tdi Vw
S-a "jucat" cineva cu motorul asta? Posibilitati de tuning, exceptand soft-ul de rigoare?
|
Re: 2.0 Tdi Vw
Il vinzi,si pentru cateva mii de EURO in plus cumperi un TFSI cu aproape 50% mai puternic.
|
Un raspuns total pe alaturi de subiect. Am intrebat daca are cineva motorul asta si i-a adus modificari si care sunt acelea, nu ce sa fac eu.
Multumesc oricum de raspuns. |
Motorul asta face 170-180 cu tuning electronic. Cu o turbina mai mare se pot face 200-230 cp, unii chiar declara ca au facut 250 cp. Daca esti interesat la modul serios noi MasterTuner suntem dispusi sa ne implicam.
|
Multumesc frumos de oferta. O sa fac un drum pana la voi.
|
poti ajunge si pe la 300 cu turbina injectoare si fmic bani sa ai
|
dar crezi ca omul si va permite sa-l intretina ?de ce oare si-a luat tdi si nu si-a luat un tfsi ?ce naiba lume reveniti-va.masinile de consum mic trebuie sa ramana de consum mic .adrenalina ti-o descarci numai daca ai cu ce
|
cat crezi ca sare consumul?1,2,3l la suta tot nu ajunge ca benzina
|
Intai "La multi ani"!
In legatura cu raspunsul lui GABBY as preciza ca masina nu mi-am luat-o noua, iar diferenta de pret cu un tfsi este destul de mare. Plus ca nu are nici o relevanta cu ce motor alergi, atata timp cat alergi. Pasiunea pentru adrenalina nu se intersecteaza cu combustibilul. In legatura cu subiectul topicului m-am lamurit... Nu am primit nici un raspuns concret... Practic, o sa experimentez pe mine. Una peste alta masina se misca si acum intr-un stil decent, as spune un 16V reustit ca regim de urcare in ture. Multumesc. |
cred ca nu stii sa citesti!
|
Ideea este in felul urmator: Cand am deschis topicul ma asteptam la raspunsuri de genul: "am facut ... si a rezultat ... ".
Neprimind nici un raspuns cu termeni exacti presupun ca nimeni nu a modificat serios acest motor. |
Quote:
|
Quote:
este graficul dyno al masinii de care vorbea b 13 wrc undeva la mijlocul paginii pe care ti-am atasat-o.e o octavia 2,0 tdi cu dsg |
da despre ea este vb mie unu imi place cum trage masina, acum parerile st impartzite intre diesel si benzina.
|
salut nu te arunca repede la orice propunere , eu zic sa mergi sa vezi ce oferte ai si dupa aia intreba pe forum sau prieteni care poate mai au ceva asemanator. multe chipuri si softuri sunt pe piata. totul e sa alegi pe cel mai bun chiar daca poate te va costa ceva mai mult. incearca sa mai intri si pe forum de afara , esti tanar tre sa intelegi ceva engleaza si vezi pe acolo , daca te inregistrezi pui ceva intrebari si ati raspund de obicei , nu ca aici , sa degenerat discutia la tfsi si benzina ...... bafta si ast sa vad ce ai sau vrei sa faci....
salutare dan |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning