Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Cum facem rost de mai multi cai putere ?

Cum facem rost de mai multi cai putere ? Vrei sa maresti puterea masinii tale ? Afla daca se poate, si ce trebuie sa faci.

Reply

Thread Tools
Old 02-02-07, 09:57   #16
**COSMIN**
Oltcit Driver

Stage 5

**COSMIN**'s Avatar

Member of:
[4Rally]
[Oltcit]
Default Re: Cum imi maresc puterea la Dacie berlina

ar fi o idee sa montezi injectize pe o dacia mai veche...ii faci upgrade la motor...dar macar o injectzie buna...nu orice tampenie luata din vitan...sau de mai stiu eu unde...una bosh ar fi acceptabila si ca pretz si ca performantze...plus ca injectiza se poate regla...si un mare avantaj este ca se poate regla consumul...poate fi economic 6-7 % sau acceptabil in 7-10 %...asta este un avantaj fatza de carburatzie...acum spunetzi shi voi parerea voastra sa-mi fac o idee..."omul din greseli invatza" sunt bine venite si criticile...
**COSMIN** is offline   Reply With Quote
Old 02-02-07, 22:15   #17
Mos Ciprian

Stock

Mos Ciprian's Avatar

buna
am si eu o mare dilema: am cumparat de curand un renault 18 turbo benzina gtx2 motor 1565 cmc 125 cp ,pasiunea mea ,de fapt,iar in momentul in care l-am achizitionat motorul era scos din sasiu.Pina aici e bine.De acu incepe baiul.L-am montat si am descoperit ca omul care il dadu jos a taiat toate vaccumurile si toate furtunele de pe regulatorul de benzina.Intreb si eu respectuos:Poate cineva sa ma ajute cu un sfat sau cu o "harta" sa pot si eu sa functionez cu "fierul" meu? Va multumesc mult de tot
Mos Ciprian is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 16:24   #18
Nemilosu

Stage 5

Nemilosu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[AUDI]
[4Tuning International]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by **COSMIN** View Post
ar fi o idee sa montezi injectize pe o dacia mai veche...ii faci upgrade la motor...dar macar o injectzie buna...nu orice tampenie luata din vitan...sau de mai stiu eu unde...una bosh ar fi acceptabila si ca pretz si ca performantze...plus ca injectiza se poate regla...si un mare avantaj este ca se poate regla consumul...poate fi economic 6-7 % sau acceptabil in 7-10 %...asta este un avantaj fatza de carburatzie...acum spunetzi shi voi parerea voastra sa-mi fac o idee..."omul din greseli invatza" sunt bine venite si criticile...
cele mai ieftine,nu foarte pretentioase si ffffff nervoase sunt l-jetronic si le -jetronic.
le pot pune pe orice masina. (cu motor pe benzina desigur)
pot demonstra performantele acestor injectii.
Espero =
Nemilosu is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 23:09   #19
D.K.Smoke

Stage 5

D.K.Smoke's Avatar

La motoru cu injectie daca nu cumva ma insel si la service am stat prea mult la cafea si tigara , stiu ca se poate pune CIP tuning sper ca nu ma insel si de acolo ii poti reduce consumul si poti sa maresti caii ... daca cumva ma insel corectati-ma
D.K.Smoke is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 10:30   #20
Nautilus

Stage 5

L-Jetronic si LE-Jetronic nu au cip, de fapt nimic din seria Jetronic nu are cip, au electronica clasica (KE-Jetronic se poate regla totusi, dar mai complicat si numai pe un dyno).

Sa zicem ca ii pui injectie, dar cu asta rezolvi doar problema benzinei. Mai trebuie compresie si aer ca si castigi putere

Compresia se poate mari prin planarea chiulasei, la Baneasa se face asta, peste drum de Romaero. Tot la ei se poate prelucra chiulasa pentru a monta supape mai mari si a largi galeriile de admisie.

~Nautilus
Nautilus is offline   Reply With Quote
Old 03-04-07, 20:04   #21
B-13-FFA

Stage 5

B-13-FFA's Avatar

Member of:
[VW]

multumesc baieti.....topicul asta e foarte vechi si cineva l-a reinviat.....din pacate eu nu mai am acea dacie ....am avansat la o supernova de curand....incep si la asta ceva pana termin de strans banii pt un transplant
Old 11-04-07, 17:58   #22
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

bravo frate,lasa k am ramas eu cu dacia ,si la mine o sa mai dureze pana imi iau supernova,ashea k cine are idei de tunning pt Dacia 1410 berlina este binevenit la mine.https://forum.4tuning.ro/showthread.p...3&goto=newpost
Old 21-07-07, 02:31   #23
SylverShark

Stage 3

SylverShark's Avatar

la 1310 cu injectie din fabrica...se poate face ceva pt a avea performantze mai bune?
SylverShark is offline   Reply With Quote
Old 08-09-07, 22:44   #24
bdmy_yard

Stage 3

bdmy_yard's Avatar

Salut ? Am si eu o dacie si vreu sa montez un carburator solex ma pote ajuta cineva cu poze schite sau sfaturi ?
bdmy_yard is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -