Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 28-11-07, 19:15   #211
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Default Re: zba-ul meu

Ghimpe daca mai pui multe leduri si lumini pe ea cred ca o sa intreci bradu de la unirii la capitolul iluminare exterioara... tine minte 2 cuvinte: simplu si curat ! asta e cheia unei masini frumoase... tu deja o impopotonezi peste masura... vad ca o moda la daciile veki.. propietarii nu stiu ce sa le faca ca sa fie "remarcati"... sa stii ca poti sa fii remarcat si fara sa iti faci masina un mare brad de craciun... trebuie sa ai doar bun gust... bafta
Old 28-11-07, 20:26   #212
cristy82

Stage 2

cristy82's Avatar

Quote:
Originally Posted by Donnyro View Post
Ce a patit pe capota din fata?
sal, cred k ghimpe se referea la "Fac sport extrem cu DACIA,cu ochii inchisi o calc,imi place senzatia...", cred k de acolo se trage
cristy82 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 00:08   #213
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Quote:
Originally Posted by Maskatu View Post
Ghimpe daca mai pui multe leduri si lumini pe ea cred ca o sa intreci bradu de la unirii la capitolul iluminare exterioara... tine minte 2 cuvinte: simplu si curat ! asta e cheia unei masini frumoase... tu deja o impopotonezi peste masura... vad ca o moda la daciile veki.. propietarii nu stiu ce sa le faca ca sa fie "remarcati"... sa stii ca poti sa fii remarcat si fara sa iti faci masina un mare brad de craciun... trebuie sa ai doar bun gust... bafta
1. dak ai citi cu atentie posturile ai vedea explicatia pt toate beculetele care se vad,k sunt de fapt niste reflectii ale pozitiilor si proiectoarelor,atat nimica mai mult
2. masina s-a vandut,ashea k nu cred k mai are rost sa comentez la acest topic,iar persoana care a cumparat-o,sigur nu va continua ce am inceput eu....
Old 03-12-07, 00:09   #214
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Quote:
Originally Posted by cristy82 View Post
sal, cred k ghimpe se referea la "Fac sport extrem cu DACIA,cu ochii inchisi o calc,imi place senzatia...", cred k de acolo se trage
Buna explicatia asta!!!!!!
Ghimpe200 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 00:12   #215
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghimpe200 View Post
1. dak ai citi cu atentie posturile ai vedea explicatia pt toate beculetele care se vad,k sunt de fapt niste reflectii ale pozitiilor si proiectoarelor,atat nimica mai mult
2. masina s-a vandut,ashea k nu cred k mai are rost sa comentez la acest topic,iar persoana care a cumparat-o,sigur nu va continua ce am inceput eu....
daca ai vandut-o dc o mai ai la semnatura?
Maskatu is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 00:35   #216
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Prima iubire nu moare niciodata :P (mai ales prima dacie iubita)
Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-07, 00:37   #217
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raz6633 View Post
si eu am avut dacie si o urasc )) .. era si veke si cadea tabla pe ea.. ma rog pe aia am invatat sa conduc.. asa si vad ca raspunzi tu pt el dec.. ce masina si-a luat ?
Old 03-12-07, 02:27   #218
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Quote:
si eu am avut dacie si o urasc )) .. era si veke si cadea tabla pe ea.. ma rog pe aia am invatat sa conduc.. asa si vad ca raspunzi tu pt el dec.. ce masina si-a luat ?
Daca te uiti cu cateva posturi mai in urma vei vedea
Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 01:05   #219
cristy82

Stage 2

cristy82's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raz6633 View Post
sa sti k asa e cu 'prima iubire' , si yo am o dacie din "95.in primavara i vine randu la un tratament de infrumusetare ...
cristy82 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-07, 21:30   #220
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Pt Maskatu....tin poza ei la semnatura pentru k ZBA-ul a fost bijuteria mea....era exact ashea cum am vrut eu sa fie,bine nu chiar,aproape....dar oricum....prima mea masina,cu care am putut sa ma joc ashea cum am vrut eu,si care m-a tinut foarte bine....niciodata nu m-a lasat in drum,oricat de idiot am fost eu si am chinuit-o,k sa iti satisfac si curiozitatea,am sa ma repet si am sa spun k sunt mandrul posesor al unui opel vectra b din 2001,motor de 2.0 dti.Un motiv in plus sa tin dacia la avatar este pt k nu am sa apar cu opelul pe forum...Singura modificare suferita de opel sunt jantele OZ pe 17',dar care mai asteapta pana la vara in garaj la tara....acuma merg cu gumele de iarna pe jantele de aliaj pe 15' de la opel....Mai vreau sa imi montez si subwooferul si gata,altceva nu mai am ce sa ii cer...!!!!!
Oricum vad k ZBA-ul a atras mai multe posturi si comentarii dupe ce a fost vandut.....ciudat!!!!!Am vrut sa o pastrez,dar nu ash mai fi avut bani sa iau opelul,dak aveam banii nu renuntam la ZBA!!!!Asta este!!!!
Old 10-12-07, 21:58   #221
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Scz ca zic.. si eu am avut dacie si a ajuns la fiare veki pt ca era dezastru... dar un opel din 2001 costa 5-6-7 mii de euro... asa multi bani ti-ai luat pe dacia asta de a trebuit sa o vinzi de stateai in banii aia ?
Old 18-12-07, 23:50   #222
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Quote:
Scz ca zic.. si eu am avut dacie si a ajuns la fiare veki pt ca era dezastru... dar un opel din 2001 costa 5-6-7 mii de euro... asa multi bani ti-ai luat pe dacia asta de a trebuit sa o vinzi de stateai in banii aia ?
Intr-adevar,am dat pe opel 7200 euro,iar eu aveam decat 6000,pe ZBA am luat 1500 euro.....Acuma sper k ti-am satisfacut curiozitatea!!!!!!Oricum,intr-un fel sunt mandru de noua mea masina k am facut BMW 318 i la drum cu ea,dar intr-alt fel ma mai gandesc si la ZBA!!!!!
Old 18-12-07, 23:53   #223
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghimpe200 View Post
Intr-adevar,am dat pe opel 7200 euro,iar eu aveam decat 6000,pe ZBA am luat 1500 euro.....Acuma sper k ti-am satisfacut curiozitatea!!!!!!Oricum,intr-un fel sunt mandru de noua mea masina k am facut BMW 318 i la drum cu ea,dar intr-alt fel ma mai gandesc si la ZBA!!!!!
hey cu totii avem regrete cand ne dam masinile pe mainile altora... si eu sunt mandru de scorpia mea... e cu totul altfel fata de vekea mea dacie... dar nu pot uita vreodata ca pe dacia aia am invatat sa conduc
Old 24-01-08, 02:01   #224
Aditzu1603

Stage 5

Aditzu1603's Avatar

ce faci gabore si aici dau de tine????????? ce ai facut cu clio??? parca dea-bea facusei franele la didosu' cum dracu sa antamplat? nu te-ai sifonat rau dar te-ai lovit in bubaaa
Aditzu1603 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 16:48   #225
B-11-AYG
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Aditzu1603 View Post
ce faci gabore si aici dau de tine????????? ce ai facut cu clio??? parca dea-bea facusei franele la didosu' cum dracu sa antamplat? nu te-ai sifonat rau dar te-ai lovit in bubaaa
vorbeste frumos alfel..........
B-11-AYG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -