Quote:
Originally Posted by DnI
dupa parerea mea asa ceva nu exista!
ori ai bani sa te alergi ori stai in banca ta !
am avut o gramada de ocazii cand omu te intreba frate adu-mi axe cu came, carburatoare, galerii si la final sa te intrebe auzi... da consumu creste ?? iti vine sa dai cu telefonu de pamant. ford_V6 stie ce zic foarte bine 
|
Stai linistit ca pe mine m-au intrebat :
" Auzi ... dar daca ii pun jante mai mari .... creste consumul ? Dar filtru de aer ? Dar daca ii scot catalizatorul am auzit ca creste consumul cu 1% ! "
Cea mai buna afacere din care o sa se scoata sute de milioane daca nu miliarde de Euro o sa aiba loc atunci cand o sa descopere o persoana sau o firma o metoda care creste puterea motorului de "N" ori si consumul o sa scada ... Pana acum eu nu am auzit asha ceva ... de cand au aparut primele modele de masini si primele curse consumul a crescut , nu a scazut ...
Deci, valabil ptr cei care intreaba : NU VA MODIFICATI MOTOARELE CA O SA VA CREASCA CONSUMUL !!! LASATI-NE PE NOI SA FACEM LUCRUL ASTA ... CA SA AVEM DE CE SI DE CINE RADE !!!
PUTERE FARA CONSUM NU EXISTA . SI CUM A ZIS SI DN1 :" NU AI BANI ... STAI IN BANCA TA " ... SAU UITA-TE CUM SE TRAG ALTII .
AUTOMOBILISMUL ESTE UN SPORT SCUMP , NU TI-L PERMITI = NU TE BAGI !