este in tipar si numarul doi al revistei !
pot sa va spun cu mana pe inima ca este
CEL MAI BUN NUMAR DE PANA ACUM !!! ... nu ne-am putut abtine...
Lasand deoparte gluma, noi suntem multumiti, speram ca am realizat o crestere atat a valorii contentului, a graficii, a calitatii fizice revistei, cat si a numarului de pagini, peste 25%.... ba chiar a trebuit sa periem, in prima varianta depasea 160 de pagini, nu mai stiam pe unde sa scoatem camasa, de unde sa reducem...
In plus, am reglat multe din problemele din numarul 1, cum ar fi textul aproape de mijloc, care ducea la fortarea revistei pana la rupere pentru a putea fi citit...
pretul este acum de 85.000 lei vechi, o mica crestere care reflecta investitiile mari pe care le-am facut pentru realizarea la acest nivel, desi consideram ca atat costurile noastre cat si valoarea revistei depasesc aceasta suma, si nu putin.
toti cei care au facut abonament online, vor primi revista, cum a fost promis, la pretul deja achitat, de 75.000, fara probleme.
Asteptam intrebari si propuneri in legatura cu nr. 2.
Va multumesc tuturor celor care ati epuizat tirajul primului numar, desi asta a dus la plangerile celor care nu au apucat sa o cumpere. Nu am crescut semnificativ inca tirajul, dar asiguram o distributie mai uniforma de data asta.
La numarul 3 avem in plan sa depasim tirajul de 10.000, inca nu stim cu cat, sa vedem cum este absorbit si numarul doi.
am tinut cont de toate sfaturile si propunerile voastre referitor la primul numar...
abia asteptam feedback-urile la nr. 2
Multumim celor care ne-au trimis materiale, masini sau stiri, si le cerem iertare celor pe care nu am apucat sa ii bagam in numarul asta