![]() |
4TuningRO numarul 2 !
1 Attachment(s)
este in tipar si numarul doi al revistei !
pot sa va spun cu mana pe inima ca este CEL MAI BUN NUMAR DE PANA ACUM !!! ... nu ne-am putut abtine... Lasand deoparte gluma, noi suntem multumiti, speram ca am realizat o crestere atat a valorii contentului, a graficii, a calitatii fizice revistei, cat si a numarului de pagini, peste 25%.... ba chiar a trebuit sa periem, in prima varianta depasea 160 de pagini, nu mai stiam pe unde sa scoatem camasa, de unde sa reducem... :lol: In plus, am reglat multe din problemele din numarul 1, cum ar fi textul aproape de mijloc, care ducea la fortarea revistei pana la rupere pentru a putea fi citit... pretul este acum de 85.000 lei vechi, o mica crestere care reflecta investitiile mari pe care le-am facut pentru realizarea la acest nivel, desi consideram ca atat costurile noastre cat si valoarea revistei depasesc aceasta suma, si nu putin. toti cei care au facut abonament online, vor primi revista, cum a fost promis, la pretul deja achitat, de 75.000, fara probleme. Asteptam intrebari si propuneri in legatura cu nr. 2. Va multumesc tuturor celor care ati epuizat tirajul primului numar, desi asta a dus la plangerile celor care nu au apucat sa o cumpere. Nu am crescut semnificativ inca tirajul, dar asiguram o distributie mai uniforma de data asta. La numarul 3 avem in plan sa depasim tirajul de 10.000, inca nu stim cu cat, sa vedem cum este absorbit si numarul doi. am tinut cont de toate sfaturile si propunerile voastre referitor la primul numar... abia asteptam feedback-urile la nr. 2 Multumim celor care ne-au trimis materiale, masini sau stiri, si le cerem iertare celor pe care nu am apucat sa ii bagam in numarul asta |
Re: 4TunigRO numarul 2 !
Las` ca vad eu...ca oricum am asteptat raspunsuri degeaba...! va datzi seama ca aceste numere sunt cruciale, daca facetzi urat, mie imi piere chefu`! Astept revista(0 data fixa ar fi bine) si raman sceptic! BAFTA
|
Quote:
|
super tare,deasta vin la oradea, pe langa sa vad ceea ce va fi acolo... :D
|
Super tare....O sa ma grabesc pe la magazine sa o cumpar atat timp cat o sa fie in stock....dak nu e prea tarziu;) :lol:
|
hehe rotile de pe r5 gtt sunt de la mine:d bafta dane cu masina o sa iasa un proiect frumos...
|
Quote:
oricum...scuze ca ma bag...da' ai fost cam fraer ca le-ai dat ... se vedeau super marfa pe masinuta ta :D asteptam noul numar de la 4tuning.ro ;) |
Re: 4TuningRO numarul 2 !
dupa 1 IUNIE o gasim la tarabe? sau dupa 4?
|
dupa 4 cred ca ajunge cel mai sigur.... noi o bagam in distributie dupa 1...
|
Cei care au facut abonament online cand o vor primi?
|
cadou de ziua copiilor de 1 iunie .. abea ashteptam sa vedem care e treaba aici ;)
|
Quote:
teoretic, primiti mai repede decat apare pe tarabe... |
eventual, imagine principala de pe pg 1 e cover-story, un articol special, elaborat la interior 8)
un castigator la dbdrag, o masina exotica modificata...kestii de genu... asta ca idei, pt nr 3 |
Quote:
nu era locul aici pt interventie... |
sper ca de data asta faceti destule reviste pt ca primul nr nu am apucat sal cumpar!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning