Faza asta ca multe reviste sunt fara stiker inauntru si nu mai sunt bagate in tipla am vazut si eu la OMV City Mall ...
Vedeti ce faceti ca tot mai multa lume sa vaita de treaba asta ...
Si eu cand am cumparat revista era desfacuta folia .... si am crezut ca nu avea stiker, iar cand am rasfoit-o am gasit stiker-ul printre pagini ... deci uitati-va mai atenti poate este printre pagini. In rest revista ii marfa tare
revista cu stiker , nush cum era lipita dar nr pe care l-am luat eu se dezlipeau paginile in rest e foarte buna si situl la fel , pacat ca s-a umplut de smecheri care te iau la misto si in loc sa te ajute te iau la misto si restu ...
"revista cu stiker , nush cum era lipita dar nr pe care l-am luat eu se dezlipeau paginile in rest e foarte buna si situl la fel , pacat ca s-a umplut de smecheri care te iau la misto si in loc sa te ajute te iau la misto si restu ... "...hmm..cine ma..??? cine MA !!???? cine ma te i a la mistok..zi mi mie..sa l trag de urechi...hmmmm.....marfa sait ul..super....de toate gasesti..pt toti....suuuperrrr.r.........multa bafta in continuare....si nu uitati..."in ffrane si in femei sa nu ai incredere niciodata !!! " ..)
Member of: [Xtreme Club Emotion] [Hyundai] [VW] [SKODA]
Re: Pareri & sfaturi - despre 4tuningRO
as avea o sugestie/sfat pt urmatoarea revista... Sa se faca o sectiune unde sa fie un fel tutorial despre fibra de sticla .....intr-un nr cum sa faci niste pleoape intr-un nr cum sa faci o bara etc...
As avea si eu o propunere pt urmatorul numar al revistei... sa fie un articol despre cei trei ....cei care acu nu mai sunt printre noi TXA, GAMu' si Micutzu..Dumnezeu sa'i ierte!!! Sper sa mai fie cineva de'acord si sa apara acest articolul ca semn de respect pt ce au facut pt noi . Multumesc!!!
As avea si eu o propunere pt urmatorul numar al revistei... sa fie un articol despre cei trei ....cei care acu nu mai sunt printre noi TXA, GAMu' si Micutzu..Dumnezeu sa'i ierte!!! Sper sa mai fie cineva de'acord si sa apara acest articolul ca semn de respect pt ce au facut pt noi . Multumesc!!!