restaurarea este o prostie ...eu nu cred ka este unu pe acest forum incat sa fac o restaurare 2d si acesta sa para reala o sa fie niste avione colorate cu tot felul de forme ...Nu cred ka este o ideie buna cea cu restaurarea ...Asi zice sa renuntati la ideia cu restaurarea ...Cel putzin asta este parerea mea ...
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Re: concurs - NEW - 4iunie
mah ideea cu restaurarea este nasoala yo zic sa facem la fel k la 4td dar d data asta sa fie o mashina mai usoara (la toate categoriile.)shi cred k ar trebuisa bagati doar 2 unghiuri(fata/spate)poate asa ne mai descurcam...
eu propun asa:
1. freehand o masina 3/4 fata
2. VT beginner o masina 3/4 spate (ca fata a fost la 4tuningday)
3. VT beginner o masina 3/4 fata si 3/4 spate
simplu si la obiect
da... am gresit
reeditare:
1. freehand o masina 3/4 fata
2. VT beginner o masina 3/4 spate (ca fata a fost la 4tuningday)
3. VT advanced o masina 3/4 fata si 3/4 spate
Sunt si eu curios ce se va decide. Momentan mie mi se pare geniala ideea cu o rabla restaurata, dar nu inteleg de ce Freehand-ul nu este pentru multi dintre noi o categorie importanta.
Ca daca nu ma insel, cei de la Freehand pot lucra in Photoshop, dar invers e mai greu,nu?
eu zic exact invers dkt tine .. mai greu in photoshop dkt freehand .. cel putine eu fac si freehand .. fac pt mine am un caiet numa d asa cva .. si e chiar simplu ..
nu am timpul necesar fizic + nu cred ca e o idee buna sa ma implic, avand in vedere ce s-a intamplat data trecuta.
daca totusi mi se va propune sa intru si la acest concurs in juriu, o sa ma gandesc de doua ori si o sa judec situatia foarte obiectiv de trei ori pana sa zic da sau nu.