Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Virtual Challenge (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge.html)
-   -   concurs - NEW - 4iunie (https://forum.4tuning.ro/188-4tuningday-virtual-challenge/17361-concurs-new-4iunie.html)

Gratzian 14-05-06 01:00

concurs - NEW - 4iunie

astept propuneri pentru urmatorul concurs

TazAless 14-05-06 07:40

Re: concurs - NEW - 4iunie

probabil ar fi frumos un "a car is reborn" :D

RA_2fast4u 14-05-06 07:44

Quote:

Originally Posted by Gratzian
astept propuneri pentru urmatorul concurs

iara incepem ca data trecuta :lol: eu zic ca daca este o jurizare ceva mai buna atuncea cam orice ar fi (deoarece tot una e pentru ca indiferent la ce lucram conteaza munca+imaginatie) o sa fie perfect ;)

eu ma gandeam la un concurs de realism.... adica sa nu se jurizeze neaparat cat de mult tuning, ci care este cea mai reala :-"

TazAless 14-05-06 07:47

da, acuma stim ce urmeaza :)) intra TopArt si face el concursu', da idei etc. (nu e o critica TopArt, nu zic ca primul nu ar fi fost frumos)

metal_militia 14-05-06 09:20

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
eu ma gandeam la un concurs de realism.... adica sa nu se jurizeze neaparat cat de mult tuning, ci care este cea mai reala

asa ar fii cel mai bine...nu k data trecuta cu masini cu motor in fata si in spate, piese care nu erau la fel in toate unghiurile:rolleyes2

tng 14-05-06 11:22

De ce nu se incearca ceva asemanator ca pe magicmanu?

Ceva mai simplu .... 2 masini ... una mai usor de lucrat - incepatori ...si una mai grea - avansati
si gata .... fara prea mult tam-tam

Ace Axel 14-05-06 11:23

si la freehand nu se mai tine!?

TazAless 14-05-06 12:14

Quote:

Originally Posted by tng
De ce nu se incearca ceva asemanator ca pe magicmanu?

Ceva mai simplu .... 2 masini ... una mai usor de lucrat - incepatori ...si una mai grea - avansati
si gata .... fara prea mult tam-tam

cred ca ar fi bine asa :-)

c i k y 14-05-06 12:17

4 Attachment(s)
Eu propun reconditionarea unei masini :???:
Exemple :arrow:

Trickz 14-05-06 12:19

1 Attachment(s)
io cred ca ar fi frumos sa fie ceva in genul,ca sa se vada creativitatea fiecaruia..

TazAless 14-05-06 12:20

Trickz, totusi... e cam greu de realizat ce propui tu

Trickz 14-05-06 12:21

cred cai f buna pt advanced.

TopArt 14-05-06 12:25

Quote:

Originally Posted by TazAless
da, acuma stim ce urmeaza :)) intra TopArt si face el concursu', da idei etc. (nu e o critica TopArt, nu zic ca primul nu ar fi fost frumos)

calmeaza-te, nu am timpul necesar fizic + nu cred ca e o idee buna, avand in vedere ce s-a intamplat data trecuta.

daca totusi mi se va propune sa intru si la acest concurs in juriu, o sa ma gandesc de doua ori si o sa judec situatia foarte obiectiv de trei ori pana sa zic da sau nu. ;)

pana atunci, multa bafta tuturor participantilor.

mihai134 14-05-06 12:29

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
eu ma gandeam la un concurs de realism.... adica sa nu se jurizeze neaparat cat de mult tuning, ci care este cea mai reala :-"

si atunci s-ar numi concursu real tuning :)
eu propun sa se tina cont de greselile fiecaruia.degeaba arata mai "real" sau mai fancy-trendi tuningul ala daca,de ex, spoilerul e stramb..etc etc ;)

Ace Axel 14-05-06 13:06

io zic k ambele idei sunt misto, a lui trickz si a lui maskt

dar la freehand nu se ami tine?!?! sa-mi rasp si mie cineva...

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning