10-04-06, 00:20
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [DACIA] [VW]
|
Re: Reclamatii votare
Fratzilor eu cred ca nu avem ce face in privinta voturilor caci am vazut masini care nu puteau fi considerate decat kitch-uri cu mai multe voturi decat masini care au dovedit ca s-a lucrat la ele si body kiturile sunt imbinate frumos. multe din masini am observat ca au body kitul de pe un alt rx 8 din acelasi unghi, poi scuzatima acesta nu mai poate fi considerat virtual tuning ci doar editare in photoshop. cum a-ti spus si voi a fost votata cantitatea de elemente de tuning aflate pe masina. dau un exemplu foarte simplu masina 22 eu o consider destul de simpla dar placuta ochiului si totusi nu a primit atatea voturi. pe deasupra eu consider ca aceea care si-au construit singuri elementele de tuning si nu doar au copiat spoilerele si eleroanele altor masini ar trebui sa primeasca mai multe voturi. eu propun ca sa se faca un concurs pe viitor de virtual tuning LIVE intr-o sala si cu un juriu calificat. atunci o sa se vada adevarta valoare a autorilor. desi pare imposibil cu putina vointa se poate realiza. eu va urez succes celor care au concurat si cei care au trisat sa le fie rusine
|
|
|
10-04-06, 00:50
|
|
Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
O alta nemultumire apropo de voturile pt po****ritate si solidaritate mi-a venit pe messenger, insa pt a nu declansa vreun eventual conflict intre anumite cluburi am fost rugat sa postez eu, pe de-o parte nefiind inscris in nici un club, pe de alta parte eu fiind autorul topicului (si probabil cel mai vehement in a sanctiona neregulile concursului!).
Asadar, este vorba de lucrarea nr.6 votata in mod flagrant de membrii unui club (nu dau nume desi este usor sa vedeti despre cine vb..imi cer scuze fata de aceasta grupare, nu am absolut nimic impotriva membrilor ei, dar ceea ce s-a produs aici nu este corect!)
|
10-04-06, 01:37
|
|
Presedinte AfterDark Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
K!!!
Pt randurile urmatoare garantat cineva o sa mi se suie in cap...dar....asta e!!!
La beginner explicati-mi si mie cum lucrarea 16 are atatea voturi??? Mi-a mai zis cineva ca am ceva special cu acea lucrare..dar... credeti-ma nu am absolut nimic cu ea si nu cunosc autorul!!! Lucrarea aia are atatea greseli....si cu toate astea toti zic ca e super marfa, flowless!!!
P.S.: Pt ce vreti sa fie afisate lucrarile la rez 1600x1200 cand lumea nu se uita la greselile care se vad si la rez asta???
|
|
|
10-04-06, 01:38
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
la asta chiar n-am raspuns concret
|
|
|
10-04-06, 03:14
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
eu am votat ce mi`a placut nu cunosc pe nici unul dintr cei care le`au facut desii puteam sa ma uit la sectiunea de virtual tuning si sa vad dar mi`a fost lene am votat ce mi`a placut .. ce a fost mai colorat .. mai deosebit ...
|
10-04-06, 13:13
|
|
Stage 3
Member of: [Opel]
|
tot ce pot sa spun este : KLAR saau facut smecherii care au influentat voturile.....oricum nu mai conteaza.....important este sa nu ne certam intre noi asa ca orbetii...in fond si la urma urmei sunt doar niste lucrari(intradevar la care sa muncit mult) si nu trebuie atata cearta...asta este...pentru un vot corect trebuia o organizare mai amanuntita(nu am nimik cu organizatorii ..ii inteleg ca au avut si altele pe cap ) sper ca din asta sa se invete ceva ,pentru viitorul concurs vt ,daca va mai fii unu
|
|
10-04-06, 13:27
|
|
Stage 3
Member of: [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Panacota
Fratzilor eu cred ca nu avem ce face in privinta voturilor caci am vazut masini care nu puteau fi considerate decat kitch-uri cu mai multe voturi decat masini care au dovedit ca s-a lucrat la ele si body kiturile sunt imbinate frumos. multe din masini am observat ca au body kitul de pe un alt rx 8 din acelasi unghi, poi scuzatima acesta nu mai poate fi considerat virtual tuning ci doar editare in photoshop. cum a-ti spus si voi a fost votata cantitatea de elemente de tuning aflate pe masina. dau un exemplu foarte simplu masina 22 eu o consider destul de simpla dar placuta ochiului si totusi nu a primit atatea voturi. pe deasupra eu consider ca aceea care si-au construit singuri elementele de tuning si nu doar au copiat spoilerele si eleroanele altor masini ar trebui sa primeasca mai multe voturi. eu propun ca sa se faca un concurs pe viitor de virtual tuning LIVE intr-o sala si cu un juriu calificat. atunci o sa se vada adevarta valoare a autorilor. desi pare imposibil cu putina vointa se poate realiza. eu va urez succes celor care au concurat si cei care au trisat sa le fie rusine
|
imi cers scuze daca o sa te deranjeze ceea ce am sa spun dar nu sunt de acord la faza cu elementele si spoilere copiate...pana la urma tuningul virtual este in sine editare in photoshop(paintshop).....iar daca ar fi sati faci singur elementele....hmmmm....poti tu sa faci un eleron din aluminiu cu aripioare de carbon de la zero... sa arate ca originalu'???...important este cum le imbini,le potrivesti sa aiba aspect placut in ton cu masina,si sa para cat mai real!!
|
|
|
10-04-06, 13:42
|
|
Registered
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lupu
pana la urma tuningul virtual este in sine editare in photoshop(paintshop).....iar daca ar fi sati faci singur elementele....hmmmm....poti tu sa faci un eleron din aluminiu cu aripioare de carbon de la zero... sa arate ca originalu'???...important este cum le imbini,le potrivesti sa aiba aspect placut in ton cu masina,si sa para cat mai real!!
|
aloooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
atentie la generalizari !!!! nu, tuning-ul virtual nu este in sine editare in photoshop(paintshop) !!!!
DA, TUNINGUL VIRTUAL INSEAMNA CA O IEI DE LA ZERO, DE LA PIX SI FOAIE SI AJUNGI LA DIVERSE MODALITATI DE EXPRIMARE.
TUNING-UL VIRTUAL E O IDEE CARE PRINDE CONTUR.
SE CONTUREAZA PRIN DIVERSE MIJLOACE. PIX, CREION, FOAIE, PROGRAME DE EDITARE 2D SI 3D, PROGRAME DE PROIECTARE PARAMETRIZATA.
atentie la generalizari aiurea !!!!
|
|
|
10-04-06, 15:51
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [DACIA] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by lupu
imi cers scuze daca o sa te deranjeze ceea ce am sa spun dar nu sunt de acord la faza cu elementele si spoilere copiate...pana la urma tuningul virtual este in sine editare in photoshop(paintshop).....iar daca ar fi sati faci singur elementele....hmmmm....poti tu sa faci un eleron din aluminiu cu aripioare de carbon de la zero... sa arate ca originalu'???...important este cum le imbini,le potrivesti sa aiba aspect placut in ton cu masina,si sa para cat mai real!!
|
nu am de ce sa ma supar dar cred ca nu m-am facut inteles: ce rost are sa faci virtual tuning daca doar copiezi de pe acelasi model de masina elementele de tuning?iti dau un exemplu clar de unde sunt copiate elementele de tuning a multor masini si cum poate sa arate pe alta.
P.S. masina modificata nu a participat la concurs e doar un exemplu rapid
|
|
|
10-04-06, 16:01
|
|
Stock
|
ai dreptata panacota, sunt de aceeasi parere....trebuia sa creeze fiecare altceva nu doar sa copieze
|
|
|
10-04-06, 16:07
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
o singura reclamare... am .... !
dupa ce s`a votat de ce nu s`a facut la Advance.... si locu II si III ! pentru ca asa era vorba
|
|
|
10-04-06, 16:12
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
nici eu nu sunt multumit dar asta e
lucrarea 30 - nu are nici o reflexie , neonul lumineaza pe undeva la vreo 30 de cm de masina ,eleronul este pana la jumatea portbagajului , janta spate e plata si mai sunt destule
lucrarea 16 - jentile sunt strambe , eleronul tot pana la jumatatea portbagajului , eleronul este prins pe undeva prin partea de sus a aripii spate etc
lucrarea 29 - nush cum sunt umbrele alea asha intense , soferul nu cred ca ar vedea prin geamurile alea si mai sunt cateva
lucrarea 28 - nici o reflexie , nu stiu ce a vrut sa faca la aripa spate acolo , nici macar jentile nu le-a schimbat , spoilerul este stramb
in concluzie nici una din aceste lucrari nu merita sa castige pt ca au greseli destul de mari
daca o sa se supere cineva in urma postului meu sa spuna si nu pe privat ci aici
|
|
|
10-04-06, 16:12
|
|
Stage 5
Member of: [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by shadow
P.S.: Pt ce vreti sa fie afisate lucrarile la rez 1600x1200 cand lumea nu se uita la greselile care se vad si la rez asta???
|
poate asa le-or vedea
|
|
|
10-04-06, 18:50
|
|
Stage 5
|
da .... si eu ma oftig k lucrarile mele au fost "expediate" din concurs nici nuj d c ,,,,, si cred ca erau printre primele ....
trebe neaparat sa se rezolve asta .... o sa fac ffffffffffffffffffff urat ... nu vreti sa ma vedeti (
10-04-06, 18:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by L33L00
cred ca erau printre primele ....
|
hai sa fim seriosi... eu stiu cum lucrezi
Quote: