Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > 4TuningDAY Virtual Challenge

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-04-06, 20:26   #1
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
Default Reclamatii votare

Deschid acest topic pentru cei ce considera ca votarea se desfasoara haotic, incorect iar rezultatele nu sunt deloc relevante. Ma refer aici in special la sectiunea Begginer unde sunt peste 30 de lucrari de urmarit si votat, unde dupa parerea mea au aparut cele mai mari inconveniente (este drept ca am urmarit-o si ceva mai atent decat celelalte sectiuni), dar subiectul ramane deschis si pt celelalte sectiuni.

Rog sa posteze aici doar cei ce au sesizat incorectitudini si nu considera modul actual de votare edificator asupra valorii reale a lucrarilor, deasemeni ii rog sa aduca argumente. Pe cei ce nu au nimic concret de spus ii rog sa se abtina.

Astept parerile voastre, poate acest topic va fi totusi urmarit si de organizatori..

senza cuore saremmo solo macchine
ALXutz is offline  
Old 09-04-06, 20:39   #2
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]
Default Re: Reclamatii votare

O sa incep eu, o sa reiau cateva afirmatii care le-am facut si pe topicul de vot la Begginer:

1) se voteaza pe baza de prietenii, useri proaspat inregistrati si parca special pt a vota aici, clone evidente etc
Dau ca exemplu lucrarea 30: jumatate din cei ce au votat-o sunt din Constanta; votata de user cu 0 posturi; mai multi useri au sub 10 posturi; clona evidenta: GRIGO-X2 si GRIGO-X2(ionut) + Most_Wanted

2) v-ati chinuit sa nu se afle autorul lucrarilor si cu toate astea eu va spun autorii a jumatate din ele; Cum? din cei ce au participat la concurs si au participat si la vot, prea putin dintre ei au votat o alta lucrare inafara de cea proprie.. in acest caz ar trebui probabil ca toti cei ce au participat la concurs sa participe si la vot sa se plece de la 1 in loc de 0

3) cei ce au votat cu adevarat impartial am senzatia ca au votat thumbnailurile, altfel nu imi explic cum s-au putut vota lucrari cu defecte grafice mai mult decat evidente si pentru cei dinafara cercului de VT. nu stiu cati au avut rabdarea sa stea si sa analizeze fiecare lucrare in parte pentru a lua o decizie

In mare asta am eu de spus, sa va aud si pe voi..
ALXutz is offline  
Old 09-04-06, 20:59   #3
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Multe persoane am vazut ca voteaza cantitatea, nu calitatea.
Pe multi i-am vazut spunand "lucrarea X e prea simpla" .. nush ce inseamna simplu in viziunea lor, dar din cate vad, daca o "incarci" cu stickere posibilitatea de a lua un vot in + creste. Oare cati s-au uitat atent la lucrari,la toate lucrarile si le-au comparat cu poza originala? .. pt ca asa se vad cu adevarat modificarile aduse !

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline  
Old 09-04-06, 21:14   #4
GRIGO-X2(Ionutz)

Stock

....sa fim sinceri....

Nimik nu a fost corect aici!!!!!!!!!!!!!!!!!

si nu mai ziceti ca as avea io mai multe usere .....uitativa la Join Date
GRIGO-X2(Ionutz) is offline  
Old 09-04-06, 21:31   #5
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

Eu ma uit la numarul de posturi nu la join date, ai 3 cu tot cu cel de aici, cu toate astea ti-ai permis sa te votezi cu acest user cu toate ca in prealabil o facusei deja cu un altul.. De acord cu tine, nimic nu e corect, deci ce facem, demaram o cursa a incorectitudinilor?
ALXutz is offline  
Old 09-04-06, 21:44   #6
LKS
Old School Cars

Stage 5

LKS's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Old School Cars]
[FOTO]
[DACIA]

useru asta probabil e facut sa aiba cu ce sa voteze

ps: si io sunt din constanta ...da nu am votat lucrarea 30 ...am votat ce mi`a placut ...ceva finutz si frumos ...

LKS is offline  
Old 09-04-06, 21:59   #7
GRIGO-X2(Ionutz)

Stock

))))))))) ............Era clar ca o sa iasa discutzi pe tema asta............

si nu inteleg ce nu a fost corect la bucuresti .......Nu va placut juriul?
as vrea si eu s stiu doar asa ....se mai tine cont de ce a fost la bucuresti?.....
aici oricum sa votat aiurea ....pun pariu ca nu sunt multzi care macar sau uitat la poze!!!
\
io nu inteleg dece va mai batetzi capul
GRIGO-X2(Ionutz) is offline  
Old 09-04-06, 22:00   #8
mihai134

Stage 5

mihai134's Avatar

Member of:
[FOTO]

lipsa unor criterii de votare precum si modul subiectiv, nu obiectiv, de a privi lucrarile

ar fi fost mai bine daca ar fi pus lucrarile la rez originala insa cei care s-au ocupat de concurs stiu ei mai bine de ce nu au procedat asa.

cam atat de zis.momentan
Old 09-04-06, 22:05   #9
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ALXutz
O sa incep eu, o sa reiau cateva afirmatii care le-am facut si pe topicul de vot la Begginer:

1) se voteaza pe baza de prietenii, useri proaspat inregistrati si parca special pt a vota aici, clone evidente etc
Dau ca exemplu lucrarea 30: jumatate din cei ce au votat-o sunt din Constanta; votata de user cu 0 posturi; mai multi useri au sub 10 posturi; clona evidenta: GRIGO-X2 si GRIGO-X2(ionut) + Most_Wanted

2) v-ati chinuit sa nu se afle autorul lucrarilor si cu toate astea eu va spun autorii a jumatate din ele; Cum? din cei ce au participat la concurs si au participat si la vot, prea putin dintre ei au votat o alta lucrare inafara de cea proprie.. in acest caz ar trebui probabil ca toti cei ce au participat la concurs sa participe si la vot sa se plece de la 1 in loc de 0

3) cei ce au votat cu adevarat impartial am senzatia ca au votat thumbnailurile, altfel nu imi explic cum s-au putut vota lucrari cu defecte grafice mai mult decat evidente si pentru cei dinafara cercului de VT. nu stiu cati au avut rabdarea sa stea si sa analizeze fiecare lucrare in parte pentru a lua o decizie

mah dc nu atzi zis voi nimik la bucuresti ?
Most_Wanted is offline  
Old 09-04-06, 22:13   #10
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by ALXutz

din cate se vede si eu sunt din cta si am votat lucrarea 29 ! si am votat ce mi-a placut !!!! nimic altceva !
sandrin is offline  
Old 09-04-06, 22:36   #11
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

@sandrin si LKS, nu am nimic cu lumea din Constanta (din contra, am prieteni buni acolo, si nu de aici de pe forum ci in reallife), insa mai mult de jumatate din cei ce au votat lucrarea 30 sunt din Constanta, ceea ce ma face sa imi pun foarte multe intrebari cu privire la corectitudinea votului, cu atat mai mult cu cat este o lucrare cu probleme, vedeti bine cum a fost votata si de clone etc., toate astea ma fac sa cred ca a fost votata pe criterii de prietenie!

@Most_Wanted mi-e teama ca nu iti inteleg intrebarea.. daca avea vreun substrat amenintator te astept oricand in Bucuresti, nu sunt genul care sa ma ascund in spatele tastaturii.. sper totusi ca replica ta sa nu fi fost in sensul in care am inteles-o eu, pt ca ar fi foarte urat din partea ta! Eu mi-am exprimat opinia cu privire la ceea ce a fost si la Bucuresti la Prisma, nu are sens sa reiau si aici subiectul, cu atat mai mult cu cat nu ar fi deloc in avantajul tau avand in vedere cum ai procedat in momentul votarii..
ALXutz is offline  
Old 09-04-06, 22:46   #12
Ace Axel

Stage 5

Ace Axel's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[Freehand Design Usergroup]
[VW]

nu cred k mai are sens sa facem atata tam-tam degeaba... concursul acest d vt a fost, este si va fi un esec
Ace Axel is offline  
Old 09-04-06, 22:53   #13
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

parerea mea o stiti...am zis-o cand s-au facut aceste poll-uri...oricare modaliate de votare a lucrarilor poate fi subiectiva...in urma acestui poll s-a ajuns sa se voteze pentru po****ritate... nu lucrarea in sine...calitatea in sine si cat de originala este...s-a ajuns sa se voteze cu useri facuti (in regim de urgenta) si pe prietenie...puteam si eu f usor sa apelez la aceste metode dar am zis sa vad daca chiar locul pe care l-am ocupat la bucuresti chiar il merit...dar se pare ca...m-am inselat un pic din punctul de vedere al modalitatilor de votare...o solutie sincer nu gasesc la acesta problema mare...fiindca (ma repet acum) orice modalitate de votare poate fi subiectiva si influentabila...imi pare rau ca oameni pe care i-am cunoscut si mi-au placut si au fost de acord cu mine in privinta asta si-au schimbat peste noapte ideeile...
Old 09-04-06, 22:55   #14
sandrin

Stage 5

sandrin's Avatar

Member of:
[SEAT]

[QUOTE=ALXutz]@sandrin si LKS, nu am nimic cu lumea din Constanta (din contra, am prieteni buni acolo, si nu de aici de pe forum ci in reallife), insa mai mult de jumatate din cei ce au votat lucrarea 30 sunt din Constanta, ceea ce ma face sa imi pun foarte multe intrebari cu privire la corectitudinea votului, cu atat mai mult cu cat este o lucrare cu probleme, vedeti bine cum a fost votata si de clone etc., toate astea ma fac sa cred ca a fost votata pe criterii de prietenie!

treaba cu clonele mi se pare aberanta... io nici nu as avea rabdare sami fac nu situ cate usere sa ma votez sau de genu... pana la urma e un concurs virtual .... nu suntem la alegeri !!!

Old : Cordoba 6l Cupra look
New project soon
sandrin is offline  
Old 09-04-06, 23:11   #15
ALXutz

Stage 5

ALXutz's Avatar

Member of:
[ALFA ROMEO]

omule, eu iti arat oameni cu 0 posturi care au votat in acest poll (nu-mi spune ca s-au inregistrat intamplator pe 4tuning si primul topic de care au dat a fost cel de VT si au priceput imediat cu ce se mananca de au stiut sa si voteze.. este limpede faptul ca acesti useri au fost fabricati pentru a inmulti niste voturi), in plus vezi bine pe forum GRIGO-X2 si GRIGO-X2(ionutz), amandoi au votat lucrarea numarul 30, si tie inca ti se pare ABERANTA treaba asta?!
Uite-l pe Toma Necredinciosu` unde era mah..
ALXutz is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -