View Poll Results: Care este lucrarea preferata de voi ?
|
lucrarea A
|

|
4 |
2.38% |
lucrarea B
|

|
21 |
12.50% |
lucrarea C
|

|
23 |
13.69% |
lucrarea D
|

|
20 |
11.90% |
lucrarea E
|

|
13 |
7.74% |
lucrarea F
|

|
3 |
1.79% |
lucrarea G
|

|
74 |
44.05% |
lucrarea H
|

|
4 |
2.38% |
lucrarea I
|

|
6 |
3.57% |
09-04-06, 23:40
|
|
 Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
Re: HighEnd
Quote:
Originally Posted by TopArt
ma simt nevoit sa va reamintesc criteriile de vot... inca o data, se pare ca e diferenta mare intre votul maselor si votul juriului. o simpla constatare. personal, imi plac la nebunie criteriile membrilor 4tuning care-au votat la un concurs de tuning virtual gen "e cea mai realista, reala, etc."...
citat din regulament:
criterii de alegere a premiilor (juriu si membri inscrisi 4Tuning)
originalitate
acuratete tehnica
solutii ingenioase
armonia design-ului
potrivirea cu masina stock a bodykit-ului
EDIT: REPET, NU a fost DOAR un concurs de modelare 3d si randare a unei masini ci a fost INAINTE DE TOATE un concurs de TUNING. 
|
Constatarea ta cu privire la diferenta dintre votul maselor si votul juriului ar fi fost valabila daca juriul de la Prisma era un juriu de specialitate! Sunt curios, membrilor juriului de la Prisma le-au fost aduse la cunostinta aceste criterii? e o simpla curiozitate, pt ca faptul ca nu au tinut oricum cont de ele este evident! Nu mai comentez din nou acest lucru..
Oricum, sunt perfect de acord cu tine in privinta acestor criterii, insa ar fi fost nevoie de un juriu specializat care sa tina cont de ele, nu alcatuit din aceleasi mase care voteaza pe 4tuning..
Ca sa ma refer strict la vot, argumentele de genul "e cea mai realista, reala, etc." cred ca tin de criteriul acuratete tehnica care poate fi hotarator in situatia in care restul criteriilor nu ofera o departajare.. in opinia mea toate au fost destul de originale, kiturile se potrivesc cu masina stock si au armonie din punctul de vedere al designului. Si ca sa imi argumentez alegerea, ai spus ca "a fost INAINTE DE TOATE un concurs de TUNING", iar G-ul este singura masina care a avut un tuning complet, ma refer la partea audio din portbagaj! A gandit ceva mai departe, tehnic a lucrat impecabil, bodykitul mi-a placut la nebunie, poate spoilerul fata a fost putin exagerat insa per total a iesit misto, eleronul mi-a placut la nebunie, si a fost cel mai original si creativ la partea audio. Suficient acum cat sa votez G-ul?

senza cuore saremmo solo macchine
|
|
|
10-04-06, 01:42
|
|
Registered
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ALXutz
Suficient acum cat sa votez G-ul?
|
arhisuficient si explicativ. banuiesc ca nu ai facut bube la degete cand ai tastat motivele pt. vot si la fel banuiesc ca n-o face nimeni bube.
si vezi ca mai e o lucrare cu spatele "acoperit" de tuning, lucrarea C
hai si-om vedea ce s-o intampla intr-un final, ca si eu sunt curios.
|
|
|
10-04-06, 02:04
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
sa`mi bag ... grele alegeri serios .. wow ...
voted C
|
|
|
10-04-06, 11:38
|
|
No Limits racing team Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
|
|
|
10-04-06, 13:27
|
|
Stock
|
salut lume! votul meu merge la lucrarea B. dupa parerea mea e cea mai bine legata realizare, incepand cu scena si terminand cu conceptul.
|
|
|
10-04-06, 15:28
|
|
 Stage 4
|
evident lucrarea g
|
|
|
10-04-06, 21:52
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by flobo
salut lume! votul meu merge la lucrarea B. dupa parerea mea e cea mai bine legata realizare, incepand cu scena si terminand cu conceptul.
|
AlXutz......uite aicea inca un user cu un singur post,adica ala de mai sus,care a nimerit exact in topicul cu voting-ul.
|
|
|
10-04-06, 22:04
|
|
 Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
WoW! Ce noutate.. pay si ce-mi spui mie? arat eu a organizator?! pot eu sa fac ceva in privinta asta? Eu am facut doar niste sesizari, poate cei mai sus pusi sa le vada si sa ia masuri..
|
|
|
11-04-06, 00:39
|
|
 Stage 5
|
grea alegere, in primul rand felicitari pt totzi cei care au avut curajul sa se inscrie in acest concurs..bravo suntetzi speciali fiecare in felul lui ...dar votul meu se duce spre...lucrarea D ... imi place..e curata ... poate nu am oki format ..dar....lucrarea D are votul meu
|
|
|
11-04-06, 02:24
|
|
 Stage 4
Member of: [Dream Squad]
|
Am votat C , pt ca mi se pare tuning-ul cel mai de efect !!!
P.S. :Bine , nu mi-as pune asa ceva pe masina!
|
|
|
13-04-06, 16:05
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Lu moa ia plakut lucrare F
deci.....voted-F
|
|
|
13-04-06, 16:46
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
|
aha shi c sunt cu pozele de mai sus.(probabil k shi tu esti user de votare shi ai pus niste masini care probabil nici nu sunt ale tale,shi vrei sa ne tragi vrajeala.....) shi dak vrei sa iti admire cine pozele punele la comentarii lucrari....
|
|
|
30-04-06, 01:53
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
rezultatele hig-hend:
a_ombladon - locul 1, lucrarea 3, 7 voturi
ad1 - locul 2, lucrarea 2, 3 voturi
Dragos Pop - locul 2, lucrarea 5, 3 voturi
Peter Tari - locul 3, lucrarea 9, 2 voturi
|
|
|
04-05-06, 07:32
|
|
Stage 1
|
felicitari castigatorilor si celorlalti mai mult noroc data viitoare!
|
|
|
|
|