Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Anonymous Motorsport

Reply

Thread Tools
Old 11-04-06, 14:32   #61
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Talking Re: Sectiunea de caterik

Si chiar daca se inunda n-ar fi o problema ))) Putem pasi pe stuf facem punte )))))))))
zguby is offline   Reply With Quote
Old 11-04-06, 17:38   #62
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]
Default Re: Sectiunea de caterik

Quote:
Originally Posted by zguby
Hmm care DELTA mah ? Mai exista ? Eu am inteles ca a fost indundata )))))))))))))))))))))))

Nu vad partea comica la ceea ce ai spus . Daca faptul ca oameni nevoiasi care abia isi castigau existenta ajung sa nu mai aiba nimic din cauza viiturii ti se pare amuzant inseamna ca nu esti om , parerea mea.
Old 11-04-06, 17:40   #63
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Quote:
Originally Posted by obrazNICK
Nu vad partea comica la ceea ce ai spus . Daca faptul ca oameni nevoiasi care abia isi castigau existenta ajung sa nu mai aiba nimic din cauza viiturii ti se pare amuzant inseamna ca nu esti om , parerea mea.
Intr-adevar esti OBRAZNICK cum e si id-ul pe forum, asta in primul rand, in al doilea rand dupa cum vezi topic-ul e sectiune de caterinca, si in al 3-lea rand si nu ultimul mama ta nu te-a invatat sa nu te bagi in discutiile altora ca musca-n curu calului ? Apropos de semnatura ta ai deschis gura si ne-am dat seama ))))))))

Last edited by zguby; 11-04-06 at 17:43.
Old 11-04-06, 17:52   #64
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Zguby ai grija cum vorbesti , faptul ca esti mai mare nu cred ca iti da dreptul sa ma jignesti ; am intervenit in topic pt a oferi informatii despre Delta ca despre asta se vorbea , da probabil trebuia sa precizez inainte ca ofer informatii... pt tine , ca iti e cam greu sa intelegi se pare...
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-06, 17:53   #65
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Quote:
Zguby ai grija cum vorbesti , faptul ca esti mai mare nu cred ca iti da dreptul sa ma jignesti ; am intervenit in topic pt a oferi informatii despre Delta ca despre asta se vorbea , da probabil trebuia sa precizez inainte pt tine , ca iti e cam greu sa intelegi se pare...
Ma vad nevoit sa-ti repet ! Scoate-ti semnatura aia daca nu stii sa o respecti ))) si sa te ascunzi in spatele ei )) Aaaaaa si inca ceva nu suntem la sectiunea METEO coaneeeeee !

Last edited by zguby; 11-04-06 at 17:55.
Old 11-04-06, 17:54   #66
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

......mah zguby mai da`te naibii k fioros esti ce naiba ai mah? las`o si tu mai moale freaky u ....nush care intreba da cine mai mere in delta nu stim ink cel putin despre 2 vicepresedinti dak raman de 1 mai in cta si eu nu pot comenta p`aici ptr k sunt in tari streine .........

ps: andy ce draq ii pupi mah pe toti incontinuu?nu mai e buna miru sau ce de te dai pe baiteti
Old 11-04-06, 17:56   #67
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Esti simpatic asa de felul tau , da daca ti-ai vedea de treaba ta ai fi si mai si.
Old 11-04-06, 17:58   #68
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Quote:
Esti simpatic asa de felul tau , da daca ti-ai vedea de treaba ta ai fi si mai si.
Pai tu nu-ti vezi mah de treaba si ne provoci ) Hai ca-ti pun o pila la PROTV sa te ia astia la rubrica METEO
Old 11-04-06, 18:01   #69
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Fumate glumele , da daca te fac sa te simti bine am sa zambesc ...Nu caut cearta frate da nu te mai lua de un copil nevinovat ... cu o cariera promitatoare in Meteo ... si pana la urma poate am dreptate de faptul ca nu e un motiv de caterinca inundatia care lasa sate intregi in foamete nu?
Old 11-04-06, 18:04   #70
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Quote:
Fumate glumele , da daca te fac sa te simti bine am sa zambesc ...Nu caut cearta frate da nu te mai lua de un copil nevinovat ... cu o cariera promitatoare in Meteo ... si pana la urma poate am dreptate de faptul ca nu e un motiv de caterinca inundatia care lasa sate intregi in foamete nu?
Hai ca incepi sa vii de-acasa si sa o dai si tu in caterinca, ai vazut ca se poate ))))
Old 11-04-06, 18:05   #71
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Da mane o dam in caterinca nu`i problem da nu despre inundatii , auzi , seatu` tau e amfibie ? Daca da o dam in caterinca si vii si ma iei cu el daca ma scumfund
Old 11-04-06, 18:51   #72
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Quote:
Da mane o dam in caterinca nu`i problem da nu despre inundatii , auzi , seatu` tau e amfibie ? Daca da o dam in caterinca si vii si ma iei cu el daca ma scumfund
Pai e prea mica dupa cum vezi, mai bine vii si ma iei tu cu barja aia a ta din poza )))))))))))) de la salonu auto )))))))))))
Old 11-04-06, 18:52   #73
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

)
vroiam sa ma apuc sa sterg, da m-am raszgandit ) e destul de tare discutia )

p.s : obraznick , felicitari ptr semnatura, textu , e tare rau =)) serios
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 11-04-06, 18:53   #74
zguby

Stage 4

zguby's Avatar

Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
)
vroiam sa ma apuc sa sterg, da m-am raszgandit ) e destul de tare discutia )
Da mah din certaret l-am facut de-al meu caterincos )))) si la urma urmei e sectiune de caterinca )))))))))
Old 11-04-06, 18:56   #75
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by zguby
Pai e prea mica dupa cum vezi, mai bine vii si ma iei tu cu barja aia a ta din poza )))))))))))) de la salonu auto )))))))))))
looooool barja , ce a zis-o romanu

Nu e de la salon e de pe linia de productie...las ca de luat te iau spre toamna cu ceva , vedem cum bate vantul

- Copyright 2025 4Tuning -