![]() |
am inceput in forta
am inceput in forta bravo tuturor baietilor care me-au sustinut
|
Re: am inceput in forta
Asta este abia inceputul ;)
|
Bahaooooosssss! ..... nu mai rezist pana pe 1 mai o sa o iau raznaaaaaa! ...... shi sa nu cumva sa va ganditzi la alcool ci la fuga pe strazi in continuu (cel putzin din punctul meu de vedere)
P.S.: Era sa uit, adevarul ca a fost o lansare pe cinste, cu ocazia asta il mai felicit inc-odata pe RUS'u pt premiul cashtigat shi sper sa ne vedem curand dar de data asta sa mai venitzi shi voi pe la noi ca de 6 luni nu imi aduc aminte va fi vazut prin Constantza! |
Sa nu exageram.. au trecut maxim 5 :lol: :lol:
|
Re: ... Anonimi - Membri ...
d la jkv ma asteptam sa nu ma treak,na ,e invidios k-l fac si-n marcharier,dar d la fiul meu santos,krne din krnea mea...nu ma asteptam...
|
dec,ian,feb,mar :P cam 4
1 mai ...de fapt...28,29,30,1 vor fi niste zile de neuitat ...pun pariu pe ce vreti voi...ink nu am uitat 1 mai 05 si 14 august :) |
Re: ... Anonimi - Membri ...
czr`ule ... imi aduk aminte .. si rad k prostu :)) .. la snagov acolo .. cu .. bah hai sa`i punem un sticker pe fatza sa se vada si el ... hahahaha .. no offence :p
|
Apropos, ce aveti de gand sa faceti de 1 Mai ? Mergeti la munte ? :rolleyes2
|
lol asta e culmea sa mergem la munte!
|
Ceres... vrei sa fugi din tara sau ce?! :D
apropo...pune ciment in locul florilor si whiskeanu sa curga de la robinete :) si dk langa Costinesti au rasarit munti...dap...mergem la munte :D |
Eu zic sa iei si ghivecele alea de flori, sau chestiile alea de beton ce or fii ele... Toba stieeee :lol: Si chiar te rog sa cimentezi in juru gardului ala....
|
Tot asa de in forta intrati la User CP - Group Memberships si dati Join la Usergroupul anonymous motorsport. Altfel nu am cum sa va adaug in Group.
|
pentru moxxu nota speciala....knd intri akolo...da unsubscribe la alt usergroup :) :) :)
|
Bai anonimilor, am auzit acu' in week-end ca anumiti 2 membri din filiala CT, rezidenti in orasul susmentionat, ar vrea sa isi petreaca 10 zile in frumoasa si unica Delta Dunarii...perioada aleasa ar fi exact sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai. Astia 2 membri se pare ca fac parte din conducerea clubului din CT si, unul dintre ei e proprietarul sediului "nostru" din Costinesti...
Ce facem ii lasam sa plece??? Sau ne lasa ei cheile:?: :?: .... :rolleyes2 CeReS, ce faci prietene? :lol: |
Re: Anonymous Motorsport
Quote:
Minti, ne stranseseram k sa bem k porcii la JKV acasa! :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning