muhahhhahahahah hahahahahahaha aoleuuuuuuuuuuuuuuuu muhahahahaha ce boeketari bah baiatule ... hhaahahaha nu ma pot oprii din ras )) ce fetze de CAP`isti au hahaha zici ca sau dat jos de pe tractor )) laca esti tare frateeeeeeeeeeeeeeee muhahahahahaaha ... cainele mai ales era zeu sa mor ))))
)
Romeo-VPR zbiera ca un dement , ERY a rupt pinionu de la cart in 2 si lu PFL-u i-a sarit ceva pe mana ...
Iar CERES e Pacientul nr. 1 la Spitalul 9 , Sectia Agitatzi si Perturbati.
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
Re: Sectiunea de caterik
Quote:
Originally Posted by X-Ray-Eyes
A .... si uitasem piesa de rezistentza !!!
Prea tare ....ce "Anaconda" are baiatu' . Cre ca i se trage de la ....muzica . Si filmuletu cand ma credeam in SKYLINE si m-am trezit pe camp....prin cauciucuri.....belea
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Sectiunea de caterik
Il salut cu respect pe "RasulESanatos" insa cu parere de rau trebuie sa-l anuntz ca .... atunci cand dai join la usergroup , si motivezi .. in felul urmator : am fost impresionat de ce a fost anu asta la costinesti am fost cu vila peste drum de und ati stat voi si mi-a placut ) " nu cred ca e cazul sa te astepti la un ... accept :P
salutari ..
iar poza.. e ptr voi :P