Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 05-03-07, 09:53   #1
worganism

Stock

Wink ce parere aveti de PIONEER ??

Cum spune si titlul ma intereseaza parerea voatrea despre marca PIONEER :

- casetofoane
- Mp3
- boxe
- statii

Tot ce tine de aceeasta firma ma intereseaza calitatea sunetului, basii ....
Pt a face o incita pt boxe difuzoare ... cum tre sa procedez

ms all
worganism is offline   Reply With Quote
Old 05-03-07, 18:59   #2
worganism

Stock

Default Re: ce parere aveti de PIONEER ??

nimeni inca nu a comentat nik ?? inca astept
Old 05-03-07, 23:28   #3
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

au am mp3 pioneer si e f bun. Ce e cam aiurea ca eu imi iau ca reper HU-ul stock care il aveam inainte .. si e clar sa se auda mai bine. Oricum e o marca laudata .. ia-ti un model de cel putin 10 mil si sigur nu vei fi dezamagit
Loop is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 01:27   #4
bulu

Stage 5

Eu am destule componente in sistemul audio pioneer si consider ca e o firma super de audio.Bine aici au de la mp3 de 3 mil pana la p90rs care e peste 1500eu si mai departe la odr care eu unul nu am vazut in RO.
Firma e ok dar depinde de ce bani ai.La cei doar 5 mil care este pretul mp3 deh30 si la cate functii are e chiar mai mult decat ok.
Daca ai pus intrebarea pt a achizitiona ceva ar fi bine sa spui si ce , fiecare firma are serii de entry si serii de referinta.Nu poti compara entry de la una cu ref de la alta firma.
bulu is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 04:52   #5
Baban_San

Stage 5

Baban_San's Avatar

parerea mea este ca in ultimul timp ca si Clarion s-a axat mai mult in dezvoltarea Hu, dar evident parerea mea este ca dpdv al marketingului ofera produse de la 1 milion pana la mii de euro. ceea ce este foarte bine pt ca fiecare poate avea un sistem pioneer pe masina fie ca vrea sa dea drumu sa il auda vecinu fie ca doreste sa faca un sistem de Sq sau chiar unul de SPL cum a fost demonstrata prin difuzorul TS-W5102SPL acum cativa ani.

P/S: folosesc pioneer modelul deh P-80mp sunt mutumit de ce reglaje are pentru pretul sau.
Baban_San is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 10:38   #6
aByS
Banned

Stage 4

aByS's Avatar

Quote:
Originally Posted by worganism View Post
Cum spune si titlul ma intereseaza parerea voatrea despre marca PIONEER :.........................
Unitatiile de bord sunt super faine. Intr-adevar au modele pentru toate buzunarele. Si asta e foarte bine.
La fel de bune din punct de vedere a sound-ului sunt si modelele de la CLARION. La fel ca la Pioneer exista o oferta pe mai multe nivele de pret.

Personal nu agreez ideea unei linii complete pe masina, cu acelasi brand. In felul asta nu cred ca vei obtine un maxim de performanta. Adica ce vreau eu sa zic este, ca daca vrei sa scoti maxim de performanta din componentele sistemului, trebuie sa combini diferite brand-uri. Ce e mai bun de la fiecare
aByS is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 11:13   #7
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Corect !
Instalatiile car-audio de calitate se configureaza exact ca si bicicletele. Fiecare producator bun exceleaza in ceva. Eu nu stiu un brand care sa le faca pe toate foarte bine.
Old 06-03-07, 11:59   #8
worganism

Stock

avezi perfecta dreptate chiar nu m-am gd asa eu ziceam ca tot ce e de o singura firma poate sa se imbine mai bine oricum asta era parerea mea de afon

mentionez nu ma pricep la nik in domeniul asta boxe amplif doar cer informatii pt un viitor mai clar
imi fac tot felu de planuri si cer pareri informatii pt a sti sigur cam cat imi tre pt ceva bun oricum nu vreau sa bag o gramada de bani . Firma jbl sincer nu prea imi place se aude ok e foarte smechera dar au toti adica prea multi toti jbl :d

ms all pana acuma inca ma mai documentez inca mai astept pareri si multe multe sfaturi

numai bine
Old 09-03-07, 14:22   #9
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
Cool Re: ce parere aveti de PIONEER ??

Uite imi spun si eu parerea ... Pioneer ca HU ( CD , MP3 , Tape ) mi-a placut si este o firma care merita toti banii . Pe mine mereu m-a surprins pozitiv si am fost multumit de raportul calitate / performante / pret .
Ca difuzoare ... am incercat sa nu ma bag pe ele nefiind ceva impresionant , dar avand un pret cinstit . La amplificatoare ... am ascultat cateva si sunt destul de bune , dar din pacate prea scumpe , iar la acele preturi iti poti lua alta marca , avand caracteristici mai bune si putere mai mare .
La multimedia ... se compara cu Alpine ... adica DVD-player , LCD-uri ...
Off topic : JBL imi place , desi este o diferenta clara intre clasele de pret si performanta . GTO / GTI / CS / Power ... / Crown ... Se simte imediat si la auditie si mai ales la pret . La difuzoare se simte puterea si calitatea de la prima auditie , dar au nevoie de putere sa le miste bine .
marius_eugen is offline   Reply With Quote
Old 07-04-07, 12:32   #10
Bogdan OCC
Kamikaze Racing Team Member

Stage 5

Bogdan OCC's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]
[Old School Cars]
[4Rally]
[Competitor CNCA]

Pai poti sa iesi cu un sistem decent si la bani mai putini...(ai zis ca nu vrei sa bagi o gramada de bani)

Un cd player Pioneer 3900 isi face toti banii
Apoi ca sub si amp ieftine si f bune poti folosi Xtreme(de la directed) sau LightingAudio(a lui rockford)
Bineinteles, fara o antifonare si cabluri bune nu se pune problema, daca vrei sa-ti dau mai multe detalii si sa-ti recomand o persoana mai competenta ca mine care poate sa-ti si vanda diverse scule da-mi un pm....
Bafta la proiect si posteaza aici ce ai de gand...o sa te lamurim cam cat iti trebuie, ptr cat de bun vrei
Paste Fericit tuturor!
Old 07-04-07, 14:58   #11
around za world

Stage 4

around za world's Avatar

Member of:
[Evolution Crew]

Eu cred ca depinde foarte mult ceea ce vrei de la unitate . De exemplu am avut un HU Pioneer scumputz si cam prost : deh P77 MP . Sunetul nu era grozav , faimoasele reglaje Pioneer OHA si dupa 2 luni avea contact imperfect in fata ,in conditiile in care cutia era sigilata cand l-am luat . Acum am tot un Pio care este mult mai bun . Personal eu nu pot sa-mi dau seama de o mare diferenta intre Pioneer si Clarion la produsele similare sau poate ca nuy am eu urechea suficient de dresata . La amp-uri si difuzoare nu ma bag pt ca n-am avut si nici n-am ascultat .
Old 08-04-07, 03:18   #12
blondu_glf 2
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

blondu_glf 2's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[VW]

am observat ca majoritatea ti-au vb despre HU.........ok.........eu vreau sa iti spun de o configuratie pentru basi..............eu am de exemplu in portbagaj 2 pioneer de 12" 306DVC si impinse cu pioneer GM 5100T(model care nu mai exista pe piata fiind inlocuit de GM 5200T)........vreau sa spun ca sunt ieftine si cu o cutie calumea poti chiar sa faci performanta.......acum mai sunt si alte modele de statii sau sub-uri dar depinde si de ce bani ai disponibili........parerea mea ca nu faci o greseala daca mergi pe pioneer.....si chiar daca mergi cu toate componentele de aceeasi firma.......
Old 10-04-07, 16:12   #13
dukku

Stage 2

Am avut si eu un Pioneer deh 1530r de 4X45 w ( 2X20 w RMS) si am fost supermultumit de el . Foarte interesant filtrul trece-joase pentru boxele spate cu crossover incorporat astfel incat puteai sa lasi medii si inalte pe fata si bass pe boxele spate .
Nu stiu daca alti producatori mai ofera chestia asta .
dukku is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 16:09   #14
Extrem

Stock

Difuzoarele de la pioneer lasa mult de dorit la calitate.
In rest, produsele sunt f bune.
Extrem is offline   Reply With Quote
Old 13-04-07, 23:26   #15
Baban_San

Stage 5

Baban_San's Avatar

Sunt difuzoare si difuzoare nu poti sa spui ca lasa de dorit nu cred ca
TS-S101PRS, TS-T031PRS sau subwooferul TS-W12PRS sunt difuzoare slabe, trebuie sa intelegem ca, orice producator ofera o plaja de produse pentru toate gusturile si pt toate buzunarele. Asta nu insemana ca lasa de dorit. Poate cele pe care le gasesti la 1 mil sau chiar mai ieftin lasa de dorit
Dar iti garantez ca sunt si difuzoare de foarte buna calitate si la Pioneer, cum sunt si la Hertz, Jbl, Infinity, Gz etc...
Baban_San is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -