Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 27-03-07, 09:19   #1
iugusss

Stock

iugusss's Avatar

Thumbs up pioneer, jvc, clarion, panasonic ... va rog un help pentru a face o alegere buna

salut,

intentionez sa-mi decorez masina cu un mp3 player (am un vw bora).

am facut eu un studiu de 'piata/forum' dar nu am putut trage o concluzie.
m-am gandit ca in prima faza sa investesc cam 4 mil in tr-un mp3-player si mai apoi ceva bani in difuzoare.

dupa ce am citit pe forumuri (locale) am inteles ca pioneer 2900 ar avea probleme cu antena radio, lg este slabut, iar sony...no way.
mi-ar fi placut f mult pioneer 2900MPB pentru caare aceleasi culori cu bora (rosu cu albastru).

am atasat un doc cu sistemele la care m-am gandit:
- DEH-3900MP P.
- CDE-9846R / 9846RM C.
- CDE-9870R / RM C.
- CDE-9848RB C.
- DEH-2900MPB P.
- DEH-30MP P.
- DXZ368RMP B.
- CQ-C1323NE PA.
- San Diego MP 27 B.
- Bermuda MP36 B.

un sfat mi-ar prinde f bine,
(masina are 4 difuzoare pentru inalte si 4 difuzoare pentru medii)
a, daca aveti o oferta mai buna discutam.

numai bine,

bogdan
Attached Files
File Type: doc mp3 player.doc (473.0 KB, 71 views)
iugusss is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 12:10   #2
florentin84
Dacia Driver

Stage 5

florentin84's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: pioneer, jvc, clarion, panasonic ... va rog un help pentru a face o alegere buna

Salut! Eram in aceeasi situatie ca tine, nu stiam ce HU sa-mi iau, in final am ales Pioneer DEH-P40MP (il gasesti in Mediagalaxy Orhideea la 550 lei, eu l-am luat din Bulgaria cu 500 lei, am fost sa vad daca gasesc ceva mai ieftin dar nu prea am gasit) e cam la fel cu Pioneer DEH-P30MP doar ca are telecomanda si nu stiu ce functie in plus, model 2007. Eu zic ca merita, are foarte multe reglaje si se aude bine, in plus se aprinde rosu pe la butoane si albastru la display cu scris alb. Eu zic ca se va potrivi la masina ta. Noroc la succes!
florentin84 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 17:45   #3
iugusss

Stock

iugusss's Avatar

Default Re: pioneer, jvc, clarion, panasonic ... va rog un help pentru a face o alegere buna

merci florentin, este putin peste buget, poti sa-mi spui daca ai avut probleme cu tuner-ul radio (sau antena)

a, l-am gasit mai ieftin
Bogdan

Last edited by ReLLaXX; 17-04-07 at 19:34.
Old 27-03-07, 17:49   #4
florentin84
Dacia Driver

Stage 5

florentin84's Avatar

Member of:
[DACIA]

Sincer nu am ascultat radio prea mult de cand l-am luat, dar merge bine. De antena ce sa iti spun, eu am dacie, intra mufa la el in spate acolo si atata tot, nimic mai mult. Dar parerea mea e ca daca iti iei cd player mp3 pt. masina nu o sa mai stai sa asculti radio, cel putin eu asa gandesc, asculti ce muzica iti place, nu?
Aaa si inca ceva mai bine mai asteapta putin sa faci rost de bani decat sa iei un model mai slab.

Last edited by ReLLaXX; 17-04-07 at 19:34.
florentin84 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 19:22   #5
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Eu zic sa mergi tot pe Pioneer.
Eu am un DEH - P75BT si sunt super-multumit de el.
shadow is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 21:24   #6
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

eu iti recomand clarion, au un sunet curat, nu distorsioneaza la volum mare si dupa parerea mea arata mai bine (inclusiv dpdv calitate materiale) decat gama entry pioneer.
bezz is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 12:43   #7
iugusss

Stock

iugusss's Avatar

referitor la clarion,
m-am gandit la un DXZ368RMP DXZ368RMP

Radio CD player compatibil MP3 si WMA Amplificator 4 x 50W MOSFET Memorie pentru protectie la socuri (45 sec) Tuner RDS-EON DSP cu RDS Compatibil ID3 tag, CD-R, CD-RW Displa...

are cineva asa ceva?
imi puteti spune care sunt punctele unde nu exceleaza clarion-ul.

bogdan
Old 28-03-07, 17:26   #8
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

sincer nu prea stiu...eu am avut probleme "mecanice" la el (dar s-au rezolvat in service pe garantie - schimbat rotita), incalzesc cd-urile cam tare, display monocrom, sunet prea flat (mie mi se pare un lucru pozitiv, altii nu-l apreciaza); una peste alta un baiat care le mai repara zice ca a avut mai multe clarion stricate decat pioneer...dar asta nu e concludent;
pe de alta nu ofera mai mult decat ceea ce are un pioneer in aceeasi bani, cand mi-am luat 558 rmp era in aceeasi bani cu p4800, care arata mai urat dar avea hpf lpf fie si sfeq, dar nu avea telecomanda.

Old 31-03-07, 21:40   #9
LIV_Ros

Stage 4

LIV_Ros's Avatar

cam pioneer sunt cele mai bune si au si un dizain frumos..
parerea mea
LIV_Ros is offline   Reply With Quote
Old 05-04-07, 21:11   #10
road_beast

Stage 2

ai uitat sa mentionezi sony....eu de ala mi-as lua daca as avea bani.
road_beast is offline   Reply With Quote
Old 08-04-07, 14:00   #11
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

sony sunt ieftine si proaste si chiar daca-s mai scumpe tot proaste sunt...
foarte bine ca nu a trecut sony in lista lui...
inca un amanunt legat de clarion: dau la max (vol 33) si nu am distors in dif-uri (am si amplificator, nu merg pe ampliful lui intern)...oricum e o chestie...
Old 11-04-07, 13:55   #12
Zaheyu

Stage 3

Zaheyu's Avatar

Nu e nici o chestie. E normal.
Zaheyu is offline   Reply With Quote
Old 11-04-07, 21:54   #13
nick_nasta

Stage 5

de jvc ce ziceti?eu am unu care citeste si stick si ma inpac cu el.alte pareri despre jvc?
nick_nasta is offline   Reply With Quote
Old 12-04-07, 04:52   #14
bulu

Stage 5

Deh 40 cred ca e cel mai bun la ce setari are si ce pret + telecomanda.
In media galaxy e putin sub 5 mil.
bulu is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 03:32   #15
MIRCAT

Stage 5

MIRCAT's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[4Rally]
[Toyota]

PIONEER!!!! Eu am un hu pioneer p 55 bt si sunt super multumit
MIRCAT is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -