Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > VERSUS AUDIO

Reply

Thread Tools
Old 18-02-12, 08:47   #1
KissFM

Stage 2

KissFM's Avatar

Default ALPINE Diferenta Type G vs. Type E

Stie cineva care ar fii diferentele intre seriile Type G si seriile Type E de la difuzoarele Alpine. M-ar interesa sa achizitionez un woofer Alpine si nu stiu ce sa aleg .
KissFM is offline   Reply With Quote
Old 18-02-12, 10:34   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: ALPINE Diferenta Type G vs. Type E

Quote:
Originally Posted by KissFM View Post
Stie cineva care ar fii diferentele intre seriile Type G si seriile Type E de la difuzoarele Alpine. M-ar interesa sa achizitionez un woofer Alpine si nu stiu ce sa aleg .
Singurele Alpine-uri care pareau sa faca sens (raportate la buget) erau vechile Type R-uri. Cele noi par sa nu mai aiba aceleasi calitati, dar asta din ce am inteles de la altii, si nu din proprie experienta.

Difuzoarele nu-s specialitatea celor de la Alpine. Cu atat mai putin subwooferele. Ai suficiente alte optiuni bune pe piata. Dar daca vrei neaparat Alpine, ia-l pe ala care arata mai bine. Macar aspect sa cumperi.
Old 18-02-12, 13:18   #3
KissFM

Stage 2

KissFM's Avatar

Atunci ce imi recomandati intre Alpine bass reflex, JBL seald , Mac Audio bass reflex, Focal bass reflex pentru masina sedan . Pana in 450 ron pret,dar nu ma intereseaza custome, din cele ce se gasesc pe beloud .
Mersi .
KissFM is offline   Reply With Quote
Old 18-02-12, 13:54   #4
pigoo

Stage 5

pigoo's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

rellaxu, eu i-am recomandat omului sa mearga pe un powerbass ps-10 si m-am oferit sa-i fac si incinta bass reflex, toate astea in banii lui chiar daca in mod normal ar depasi, fac o exceptie pt ca il cunosc.

da-ti cu parerea, crezi ca gaseste ceva mai ok de atat?
si comparativ cu alpine-urile alea care vin cu incinta gata facuta care nu se compara cu una custom.
Old 18-02-12, 16:08   #5
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by KissFM View Post
Atunci ce imi recomandati intre Alpine bass reflex, JBL seald , Mac Audio bass reflex, Focal bass reflex pentru masina sedan . Pana in 450 ron pret,dar nu ma intereseaza custome, din cele ce se gasesc pe beloud .
Mersi .
De ce te axezi neaparat pe podusele enumerate de tine?

Mai mult ca sigur ca o solutie gandita pentru masina ta face sens si justifica si o investitie mica, suplimentara. Acum... depinde si de pretentiile tale. Daca trebuie ceva care sa bubuie pur si simplu.... probabil ca merge orice.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -