![]() |
ALPINE Diferenta Type G vs. Type E
Stie cineva care ar fii diferentele intre seriile Type G si seriile Type E de la difuzoarele Alpine. M-ar interesa sa achizitionez un woofer Alpine si nu stiu ce sa aleg .
|
Re: ALPINE Diferenta Type G vs. Type E
Quote:
Difuzoarele nu-s specialitatea celor de la Alpine. Cu atat mai putin subwooferele. Ai suficiente alte optiuni bune pe piata. Dar daca vrei neaparat Alpine, ia-l pe ala care arata mai bine. Macar aspect sa cumperi. :) |
Atunci ce imi recomandati intre Alpine bass reflex, JBL seald , Mac Audio bass reflex, Focal bass reflex pentru masina sedan . Pana in 450 ron pret,dar nu ma intereseaza custome, din cele ce se gasesc pe beloud .
Mersi . |
rellaxu, eu i-am recomandat omului sa mearga pe un powerbass ps-10 si m-am oferit sa-i fac si incinta bass reflex, toate astea in banii lui chiar daca in mod normal ar depasi, fac o exceptie pt ca il cunosc.
da-ti cu parerea, crezi ca gaseste ceva mai ok de atat? si comparativ cu alpine-urile alea care vin cu incinta gata facuta care nu se compara cu una custom. |
Quote:
Mai mult ca sigur ca o solutie gandita pentru masina ta face sens si justifica si o investitie mica, suplimentara. Acum... depinde si de pretentiile tale. Daca trebuie ceva care sa bubuie pur si simplu.... probabil ca merge orice. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning