Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Lotus Elise si dieta cu fibra de carbon
Modelul Lotus Elise este destul de rapid si cantareste pana in 1000 kg. Dar ce faci daca vrei sa mergi mai repede? Pai o solutie ar fi sa treci la Exige care ofera performante mai bune si un acoperix fix. Insa o alta solutie ar fi imbunatatirea raportului putere/masa, exact ca in situatia de fata. Elise-ul din fotografiile de mai jos se afla in Hong Kong si a urmat o dieta drastica.. cu fibra de carbon. In ce procent se afla carbonul pur pe masina si cat imitatie, va lasam pe voi sa descoperiti.
hmmm....mie mi se pare ca chiar e carbon....la poza aia cu oglinda se vede foarte bine ca e carbon...asta da modalitate da a-ti usura masina + ca arata si bine
mhhh asta e dak gresesc gresesc dar cred k e imitatie din aia 3M am vazut masina intreaga din neagra facuta alba cu autocolant dintrala si chiar il intreba lumea ai luat alta ca parca era neagra a ta ? so.... nu prea cred k e carbon io asa zic
Cred ca e mai rapid la acceleratie decat un BUGATTI!!!!Oricum arata super si mie imi place numai ca e cam mic pt mine eu am 1.97 si am vrut sa intru si nu am incaput deloc!!
Cred ca e mai rapid la acceleratie decat un BUGATTI!!!!Oricum arata super si mie imi place numai ca e cam mic pt mine eu am 1.97 si am vrut sa intru si nu am incaput deloc!!
mhhh asta e dak gresesc gresesc dar cred k e imitatie din aia 3M am vazut masina intreaga din neagra facuta alba cu autocolant dintrala si chiar il intreba lumea ai luat alta ca parca era neagra a ta ? so.... nu prea cred k e carbon io asa zic
Sincer iti spun se vede ca e carbon pt ca eu am folie 3M imitatie pe masina si iti spun ca este adevarata masina
Decat un Bugatti Veyron , tine cont de KG cal putere si uitate putin la TOP GEAR si ai sa vezi ca este cel mai rapid pe pista lor, eu am spus la acceleratii nu la viteza maxima ca acolo nici o masina nu intrece Bugatti........