Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Lotus Elise si dieta cu fibra de carbon (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/90713-lotus-elise-dieta-fibra-carbon.html)

boy_wonder 15-09-08 13:35

Lotus Elise si dieta cu fibra de carbon

12 Attachment(s)
Modelul Lotus Elise este destul de rapid si cantareste pana in 1000 kg. Dar ce faci daca vrei sa mergi mai repede? Pai o solutie ar fi sa treci la Exige care ofera performante mai bune si un acoperix fix. Insa o alta solutie ar fi imbunatatirea raportului putere/masa, exact ca in situatia de fata. Elise-ul din fotografiile de mai jos se afla in Hong Kong si a urmat o dieta drastica.. cu fibra de carbon. In ce procent se afla carbonul pur pe masina si cat imitatie, va lasam pe voi sa descoperiti.

Marius_mym89 15-09-08 14:12

Re: Lotus Elise si dieta cu fibra de carbon

hmmm....mie mi se pare ca chiar e carbon....la poza aia cu oglinda se vede foarte bine ca e carbon...asta da modalitate da a-ti usura masina + ca arata si bine :love:

Victor_WRC 15-09-08 14:13

da acuma cat cantareste ?

Claw166 15-09-08 14:23

dragutza masina si stock,ce sa mai zicem de aceasta ? :joy:

allexutzzu 15-09-08 15:24

cred ca fuge de rupe la cat e de usoara...

Iuli_90 15-09-08 15:56

arata foare bine,toata in carbon,dar performante ceva ? sau eventual sa stim cat cantareste acum :D

Stressjr_Speeddemon 15-09-08 16:17

mhhh asta e dak gresesc gresesc dar cred k e imitatie din aia 3M am vazut masina intreaga din neagra facuta alba cu autocolant dintrala :lol: si chiar il intreba lumea ai luat alta ca parca era neagra a ta ?:rolleyes2 so.... nu prea cred k e carbon io asa zic :)

Biker21 15-09-08 16:58

merita toti banii masinutza , chiar si stock

StreetStyle22 15-09-08 17:26

mie unul nu imi place masina !

foss 15-09-08 17:40

Cred ca e mai rapid la acceleratie decat un BUGATTI!!!!Oricum arata super si mie imi place numai ca e cam mic pt mine eu am 1.97 si am vrut sa intru si nu am incaput deloc!!

Iuli_90 15-09-08 17:51

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1755188)
Cred ca e mai rapid la acceleratie decat un BUGATTI!!!!Oricum arata super si mie imi place numai ca e cam mic pt mine eu am 1.97 si am vrut sa intru si nu am incaput deloc!!

hai ca ai zis-o...decat care bugatti zici ?

foss 15-09-08 17:54

:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Stressjr_Speeddemon (Post 1754978)
mhhh asta e dak gresesc gresesc dar cred k e imitatie din aia 3M am vazut masina intreaga din neagra facuta alba cu autocolant dintrala :lol: si chiar il intreba lumea ai luat alta ca parca era neagra a ta ?:rolleyes2 so.... nu prea cred k e carbon io asa zic :)

Sincer iti spun se vede ca e carbon pt ca eu am folie 3M imitatie pe masina si iti spun ca este adevarata masina

foss 15-09-08 18:05

Quote:

Originally Posted by Iuli_90 (Post 1755208)
hai ca ai zis-o...decat care bugatti zici ?

Decat un Bugatti Veyron , tine cont de KG cal putere si uitate putin la TOP GEAR si ai sa vezi ca este cel mai rapid pe pista lor, eu am spus la acceleratii nu la viteza maxima ca acolo nici o masina nu intrece Bugatti........:evil:

norbi_bidi 15-09-08 18:56

ce bine arata :X

83 kys 15-09-08 21:45

cat de criminala e masina

All times are GMT +2. The time now is 10:08.

- Copyright 2026 4Tuning