Re: BMW X6 by Hamann
sa citam un clasic: X6-le mi se pare oribil. (punct)
vb celor de la top gear: cum sa iti vina ideea d a face dintr-un suv,un hothatch...trebuie sa t loveasca cineva serios in cap,dar serios rau d tot.Nu neg,formele sunt foarte apetisante,insa masina ca functionalitate este nula...o corcitura,care arata bine...si datorita hergheliei de sub capota scoate si zgomotul care trebuie!
Revenind la problema d fatza,si -mi voi spune pasurile proprii si personale:
-albul este oribil,negrul era specific celor de la hamann ..dar in fine,cum la moda este albul...o scuza penibila pt a alege culoare...insa trec peste
-jantele,nimic special,ba chiar oribile...se pretau l o masina d curse,un pur -sange,nu o corcitura...oricum nu voi intelege moda cu jantele astea,pe toate modelele...spitze multe,gen bbs-urile p care le vezi p ursuleti...chiar cred ca cei care se ocupa d jante...sunt ori orbi,ori nu au simtul esteticului deloc,cred ca dau search p google,gasesc n-modele de jante care sa se potriveasca...buza de la jante,nu da bine pe ditamai animalul
-ledurile: @marginea drumului,chiar nu au p cineva care s vina cu o idee mai buna,o linie mai fluida...nu zic ceva gen audi,insa nu drept...zici ca e o bagheta aplicata,o bagheta care devine din ce in ce mai intalnita pe toate drumurile de : wanna-be tunners...asamblate in fatza blocului,eventual curtea personala
* ramanem l jante: chiar nu vede nimeni subtila,ca sa nu zic altfel,asemanare dintre ultimile 3 poze...cu sa zicem mercedes(amg) si audi...
-si evident,kitul in sine...dupa cum ziceam,fiind o imitatie demna d luat in ras,a unui hothach ...eleronul ala ce cauta acolo?...cel d pe micul portbagaj...imaginea imi aduce aminte de suv-urile din nfsu2...un escalade cu un ditami eleronul p spate...ba chiar pus p plafon!
In concluzie: masina oribila,culoare oribila,kit oribil...pacat d ce-i sub capota si p sub panourile masinii...acolo jos palaria...
|