![]() |
BMW X6 by Hamann
20 Attachment(s)
Dupa Hartge, Lumma si AC Schnitzer, a venit randul celor de la Hamann ca sa modifice noul BMW X6. Pachetul oferit de tunerul german contine:
- un nou spoiler fata cu LED-uri incluse - prelungire pentru spoilerul spate - suspensie care coboara garda la sol cu pana la 40 mm - jante din aliaj cu dimensiuni intre 20 si 23 inci - imbunatatiri la motor pentru modelele X6 xDrive35i (+37 CP si 70 Nm), xDrive30d (+30 CP si 80 Nm) si xDrive35d (+34 CP si 80 Nm) - accesorii pentru interior |
Re: BMW X6 by Hamann
frumos :shock: .. si mai frumos ar fi fara leduri. Ledurile alea nu caracterizeaza BMW-ul..
|
merge si cu leduri, un tanc pe roti
|
foarte frumos...........
|
frumos, dar mai bine ar arata negru :D.
|
Nu prea vad eu rostul la X6, cat despre tunaciunea asta arata bine per total, insa cu jantele alea de 23 iti faci o adevarata masina sport :lol:
|
arata bestial... parca nici nu seamana cu X6 origal... fac o treaba excelelnta cei de la Hamann
|
Mie nu imi prea place kitul, pare prea incarcat la partea din fata iar spatele prea fad. Jantele in 5 spite sunt urate, restul sunt f. misto.
|
pfoaiii super tare masinutza...
|
Quote:
|
Nu-mi place spoilerul fata din primele poze. Mi se pare si prea incarcat si prea jos (cel mai bine se observa la poza din lateral, unde este o diferenta vizibila dintre garda la sol a masinii in spate si in fata). In rest, numai de bine !
|
X6-le mi se pare oribil. (punct)
|
frumusel gigantul
|
cu primul set de jante arata bestial ...dar led-urile alea :sad::bat:toata lumea pune led-uri acum????
|
Frumos....dar se putea si mai bine....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning