Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 01-04-09, 14:47   #226
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei

Da un Vento cu mai putini km nu au gasit si ei sa il dea la tunat ? exact pe asta cu 600 de mii de km
In bucuresti , am vazut o duba de politie care avea 1.180.000 de kilometri.... si mai mergea...
...mai spuneti ca nemtii nu fac masini bune
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 15:08   #227
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

Unhappy Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei

Daca se va putea continua cu proiectu ...vrem ceva VR6 pe vento

Daca nu ma insel este ceva de genu la cta chiar cel care a facut masina e din politie am auzit ca ar fi facut ieri accident pe varianta la noi a intrat un tir in el din fericire sa zic asa era cu masina personala la TV au spus ca e cam grav...

http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...anit-grav.html
yamahaer1cip is offline   Reply With Quote
Old 01-04-09, 15:23   #228
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Sper sa se faca bine ...mai ales ca il asteapta un copil acasa ...
Old 02-04-09, 15:23   #229
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by scturoag View Post
Ce treaba au drumurile cu spoileru ...sa fim seriosi .. trebuie sa recunoastem ca unii gabori is dobitoci ... nu ii intereseaza ... ei cred ca masina aia se tuneaza de 10 ori .. ei cred ca daca o strica ... se mai gaseste prost sa o repare de 10 ori ... si sa o faca la fel ... eu fac pariu cu oricine ca masina aia in 5 ani ajunge un gunoi ... daca o tine asa ...
Te-aş sfatui înainte să mă contrazici pe lucruri pe care nu le stăpâneşti să te gândeşti de două ori înainte. Simplul fapt că îi conduci SUV-ul mamei tale fără a avea permis şi vârsta legală pentru asta nu îţi permite să oferi păreri de atotştiutor pe orice subiect. Contrazicerile făcute doar de dragul de a acumula posturi nu sunt binevenite. Încă un lucru: posturile pe secţiunile de divertisment, şi tot ce nu poate fi încadrat nu se contorizează, deci te-aş ruga să te limitezi în a posta pe orice topic odată la 30 de minute, e obositor să îţi ştergă moderatorii posturile inutile tot timpul.
aleks is offline   Reply With Quote
Old 02-04-09, 23:45   #230
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by aleks View Post
Te-aş sfatui înainte să mă contrazici pe lucruri pe care nu le stăpâneşti să te gândeşti de două ori înainte. Simplul fapt că îi conduci SUV-ul mamei tale fără a avea permis şi vârsta legală pentru asta nu îţi permite să oferi păreri de atotştiutor pe orice subiect. Contrazicerile făcute doar de dragul de a acumula posturi nu sunt binevenite. Încă un lucru: posturile pe secţiunile de divertisment, şi tot ce nu poate fi încadrat nu se contorizează, deci te-aş ruga să te limitezi în a posta pe orice topic odată la 30 de minute, e obositor să îţi ştergă moderatorii posturile inutile tot timpul.
Defapt .. e suv-ul tatalui
Cu ce ma ajuta daca acumulez posturi ?!? ... nu o fac pentru posturi , si stiu ca la sectiune divertisment nu se acumuleaza posturi ... si nu te supara ca te-am contrazis ... dar nu era in rautate ... ce vroiam sa dau de inteles ... e ca : nu e vina neaparat a gropilor ... dar in mare parte e vina soferului ca nu are grija de ea ... poate sa fie gropi de 1 metru .. dar daca soferul isi respecta masina .. le ocoleste .. nu da direct in ele sa faca in ciuda masinii.
Old 07-04-09, 01:19   #231
yamahaer1cip

Stage 5

yamahaer1cip's Avatar

Unhappy Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei

Din pacate Florin Meliu a decedat, a fost tinut in aparate cateva zile desi nu mai exista nici o sansa, a intrat in stop respiratoriu de 2 ori, creierul i se irigase cu sange, coastele ii perforasera plamanii si tensiunea era 10 fapt care nu permitea doctorilor sa il opereze sau sa il duca cu elicopterul la bucuresti. In final ....a cedat!R.I.P.

in poze puteti vedea si Volkswagen Vent tunat din constanta...cu atata am mai ramas..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3801-102784-pol2.jpg
Views:	414
Size:	368.4 KB
ID:	863813   Click image for larger version

Name:	florin meliu.jpg
Views:	401
Size:	63.7 KB
ID:	863814  
yamahaer1cip is offline   Reply With Quote
Old 07-04-09, 01:57   #232
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

R.I.P Ai fost tu "dusmanu" dar ai fost unul dintre cei mai apropiati noua!!! Am auzit multe despre el si lucruri bune ma refer. Imi pare rau sa aud ca a decedat. Sincer imi faceam ganduri ca poate one day am sa trec prin Ct si am sa dau de politistul care intelege ca "tuning is not a crime", politistul care a luat de la gura si a modificat o masina de la servici...mai ales una a politiei...(meseria sa fiind de politist) Ce sa mai zic...pacat ca pierdem oameni care pot face o schimbare...pacat!!! Sa ne sustii de sus, odihnestete in pace!
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 22-05-09, 07:34   #233
taz.frkz

Stage 5

taz.frkz's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
[4Rally]
[FOTO]

Bravo celor care s-au gandit la asta si bravo si politiei care a acceptat asta este un pas inainte.R.I.P

Offtopic: postul cu nr 100 !!!
taz.frkz is offline   Reply With Quote
Old 25-05-09, 23:07   #234
cata x

Stage 3

cata x's Avatar

condoleante... revenind la topic... totusi parca arata binisor tuningurile astea p vento..nu mas fi asteptat
cata x is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 22:48   #235
chelloo83

Stage 5

chelloo83's Avatar

R.I.P. incepan de azi am inceput sa pretuiesc mai mult viata...gandesc altfel...tocmai am supravietuit dintr-un acctident...cineva s-a gandit sa imi dea cu ulei pe discurile de frana...
Multumesc Doamne ca inca sunt aici!!!
sorry de offtopic...
chelloo83 is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 23:07   #236
cata x

Stage 3

cata x's Avatar

off topic:imi pare rau omule... invidia e mare la noi... si romanului ii trec multe prin cap...oricum insanatosire grabnica dak teai ranit sau ceva...(app din cate as sti eu pot sa jur cai tentativa de omor...

Last edited by cata x; 28-05-09 at 23:11.
cata x is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 23:33   #237
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Off topic(scuze) : normal ca ii tentativa de omor ... Chelloo83 , daca afli cine ti-a facut asta , poti sa il dai in judecata , si face peste 5 ani de inchisoare si iti ie isi daune morale , si materiale !!!

On-topic : ce se mai aude de masina de politie de la piatra ... s-a mai stricat ceva pe la ea ... s-a mai modificat ceva la ea ?!?
Old 29-05-09, 07:07   #238
RapJustin
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

RapJustin's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by scturoag View Post
Off topic(scuze) : normal ca ii tentativa de omor ... Chelloo83 , daca afli cine ti-a facut asta , poti sa il dai in judecata , si face peste 5 ani de inchisoare si iti ie isi daune morale , si materiale !!!

On-topic : ce se mai aude de masina de politie de la piatra ... s-a mai stricat ceva pe la ea ... s-a mai modificat ceva la ea ?!?
Bara spate e rupta in ultimul hal... a aparut rugina pe la pasaje... si cam atat am apucat sa vad din mers...
RapJustin is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 09:42   #239
Ali_ump

Stage 5

Ali_ump's Avatar

Member of:
[Kamikaze Racing Team]

Quote:
Originally Posted by RapJustin View Post
Bara spate e rupta in ultimul hal... a aparut rugina pe la pasaje... si cam atat am apucat sa vad din mers...
Acolo era rugina si inainte, nu se pot face prea multe cand masina de baza este terminata! Daca ati fi vazut cum arata masina cand a ajuns in service !
Si nu e chiar asa de usor sa modifici o masina de politie , Alin a facut-o cu foarte multe interventii pe langa oameni din politie!
Ali_ump is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 13:27   #240
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Am vazut-o eu cum arata inainte de a intra pe mainile lu ByAlin ... era jalnica ... ByAlin a mai readus-o la viata ...
Sa puna cineva poze recente cu masina ... cu bara din spate si ce mai are defect
- Copyright 2025 4Tuning -