Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 29-07-08, 20:22   #31
SKR*

Stage 5

SKR*'s Avatar

Default Re: Nissan GT-R V-Spec va fi lansat in decembrie

arata foarte sportiv
SKR* is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 20:40   #32
Corsaru'

Stage 5

Corsaru''s Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

pentru cine viseaza la senzatiile skyline si nu are bani sa caute al vazari piese ca am motor si cutie ) R32
Corsaru' is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 21:29   #33
Prestige

Stage 4

Quote:
Originally Posted by adrian78bmw View Post
bugatti veyron a fost creat ca un exercitiu de imagine ferdinach piech seful de la vw a vrut sa faca cea mai rapida masina de serie creata vreodata.. si a reusit cu toate ca pretul real ar fi de 5 mil de euro..oricum in cartea recorduriiloe bugatti veyron va ramane cea mai rapida masina de serie asa ca nu mai conteaza pretul..
iar despre nissan gtr parca la 180000 de euro eu zic ca e profitabila ..
De unde iti iei informatiile !?!? Recordul a cazut acum aproximativ 7 luni (detinut de Shelby SuperCars Ultimate Aero....apropo...nici o treaba cu Sir' Carroll Shelby....din pacate.....) Cat despre 180000....daca este un crampei de adevar (si este posibil deoarece se preconizau anumite "manevre" ale dealer-ilor oficiali ..incurajate de ...Nissan ) as vrea sa dezvolti subiectul pentru ca pretul vehiculat este substantial mai mic... !
Prestige is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 22:25   #34
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Prestige View Post
De unde iti iei informatiile !?!? Recordul a cazut acum aproximativ 7 luni (detinut de Shelby SuperCars Ultimate Aero....apropo...nici o treaba cu Sir' Carroll Shelby....din pacate.....) Cat despre 180000....daca este un crampei de adevar (si este posibil deoarece se preconizau anumite "manevre" ale dealer-ilor oficiali ..incurajate de ...Nissan ) as vrea sa dezvolti subiectul pentru ca pretul vehiculat este substantial mai mic... !
pana urma nu se stie pretu oficial daca e 80000$ sau e numai ptr america pretu asta..stiu ca ssc a doborat recordu cu 411.7km/h dar parca bugatti ramane prima masina care a depasit 400km/h..
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 29-07-08, 23:35   #35
Prestige

Stage 4

Quote:
Originally Posted by adrian78bmw View Post
pana urma nu se stie pretu oficial daca e 80000$ sau e numai ptr america pretu asta..stiu ca ssc a doborat recordu cu 411.7km/h dar parca bugatti ramane prima masina care a depasit 400km/h..
Daca ar fi 80000 de $ si nu 180 de mii de euro.....evolueaza de la fantezie la posibil...dar nu cred sa fie cazul ! (pot doar sa sper) . Cat despre faptul ca VW Veyron e prima masina care a atins 400 in postura de masina de serie este irelevant....Doar Liderul Haitei conteaza....(pe moment SSC cu recordul important )
Prestige is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 11:28   #36
Victor_WRC
VW Driver

Stage 5

Victor_WRC's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[4Rally]
[VW]

masina asta te cam face sa te lasi de femei....sau sa vina cat mai multe la tine
Victor_WRC is offline   Reply With Quote
Old 30-07-08, 19:21   #37
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Prestige View Post
Daca ar fi 80000 de $ si nu 180 de mii de euro.....evolueaza de la fantezie la posibil...dar nu cred sa fie cazul ! (pot doar sa sper) . Cat despre faptul ca VW Veyron e prima masina care a atins 400 in postura de masina de serie este irelevant....Doar Liderul Haitei conteaza....(pe moment SSC cu recordul important )
eu am scris ce am vazut scris de asa numiti "ziaristi auto"pe alte siteuri auto dar oricum o masina care prinde suta in 3.5 sec la 80000usd e cam imposibil..cel mai accesibil supercar ramane corvette zr-1
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 31-07-08, 15:15   #38
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Am avut ocazia sa o vad in realitate la Madrid.....e pur si simplu superba masinutza.....
~ EWN ~ is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -