13-09-05, 10:05
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"WannaDie\"
domnule Sebastian, am si eu o intrebare, am citit pe aici ca nu va e frica de lamborghini si asa si ca gasiti o cale sa faceti o linie cu un lamborghini, dar de ce cu Supra ezitati sa o faceti???? va e cumva frica sa inteleg??? sau doar \"nu s-a calificat \" pt a sta langa acest subaru al dumneavoastra????eu sincer as zice si cred ca va e frica ca o sa o cam luati de la acea supra pe care dumneavoastra a'ti facut-o cu sare si cu otet sa zic asa......oricum asta e doar o parere personala, probabil ca imi vor sari cativa in cap pt ceea ce am scris ,posibil sa imi fie sters si acest post, dar sincer tot asta cred....
|
Cred ca nu e cazul sa folosesti formula de adresare protocolara cu domnule... si nu cred ca respectul in asta consta, aici toti vorbesc la per tu si nu se supara nimeni. Daca vrei sa discutam in conditii civilizate te rog sa renunti la tonul arogant si masca protocolara.
Cotez mult mai bine acel Lamborghini decat o Supra modificata care de x ani ne tot spune ca e tare, cat de tare si au executato in trecut o gramada de M3-uri .
Nu imi e frica sa ma dau cu nici o masina doar ca nu accept provocari aiurea.
Cum ai vedea tu o cursa intre mine si SUPRA? Fa o mica descriere, unde, cum , cand, in ce fel.
Dupa ce o sa vad ca intradevar are valoare o sa intru in joc pana atunci uitati-va la faptele mele si nu va mai lasati furati de peisajul vorbelor altora. Nu a reusit sa-l bata pe ONO.
Tare masina asta dar nu are inaintare, face spectacol suna, trage dar inainteaza destul de anevoios si credeti ca nu fac misto.
|
|
|
13-09-05, 10:16
|
|
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [AUDI]
|
Nu am idee cum trage masina lui Sebastian, dar va zic f sigur ca un Sti bine umblat in el face minuni.Masina are un potential foarte mare, si cu o suma de bani considerabila poate face masini cu renume......
Stiu cum merge un Sti, stiu cum merge si unul putin umblat in el (340 cp), sunt sigur ca unul modificat grav are sanse mari impotriva acelui Murcielago.
13-09-05, 12:43
|
|
Stage 4
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"GolfTuning\"
Subaru Impreza 600 CP iti zice ceva?
|
Circa 750cp la roti made in japan...
|
|
|
13-09-05, 14:13
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"slkamg\"
Quote:
|
|
atunci sa-i puna la bataie !
|
|
|
13-09-05, 15:01
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
vedetzi ca mai sunt cateva topicuri pe la tot ceea ce nu poate fi incadrat ..
acolo NU se vorbeste despre subaru - seby - supra - virgil
hai , fuga fuga acolo , scrieti si acolo !
sebastian a pus pur si simplu o intrebare , o rugaminte ..
voi .. atzi inceput sa ...
SEBASTIAN Gillet`ul Vertigo , este al unui om in varsta , bogat , care are alte chestii mai bune de facut din pacate decat sa alerge Gillet`ul, nu ma intreba de ce si l-a luat, nu stiu ! Are un fiu .. fiul lui are un lotus elise , e plecat la studii in america insa se va intoarce din cate stiu eu...
so .. ultima sansa .. ar fi sa vbesti cu respectivul .. sa-l aduci pe pista
cat despre murcielago .. nu zic nimic, nu cunosc, cert e ca ... O ALEARGA
si nu cred ca ar REFUZA ... o oferta de genul .. hai pe baneasa sa alergi masina
bafta
btw: ptr .... cunoscatorii astia de fac topicurile astea, mai cititzi doamne iarta-ma forumu asta ma pana sa va apucati sa faceti aceleasi topicuri de N ori ... : / , NU mai contraziceti pe altii .... cand .. va bazatzi pe .. 0 , riscati sa va faceti de ... mierda , cum s-a intamplat cu cel care a facut topicul asta, si nu numai odata ..
13-09-05, 16:34
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Quote:
|
|
Daca la mine se refera ma abtin de la comentarii insa eu nu am declarat nimic de puterea mea dooar ca masina de serie are in acte 265cp.
Restul sunt simple speculatii si presupuneri, pana cand o sa pun masina pe un banck de masurare a puterii.
|
|
|
13-09-05, 16:50
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:
Quote:
|
|
Daca la mine se refera ma abtin de la comentarii insa eu nu am declarat nimic de puterea mea dooar ca masina de serie are in acte 265cp.
Restul sunt simple speculatii si presupuneri, pana cand o sa pun masina pe un banck de masurare a puterii.
|
oky .. imi cer scuze ... data viitoare... o sa verific de 2 ori informatia
|
13-09-05, 17:33
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DAEWOO]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:
Originally Posted by \"george_smiley05\"
eu nu vreau sa pariez pe nimeni dar totusi vbim despre un 6.2l V12,
nu zic ca masina lui sebastian e mai prejos,poate are chiar si un mic avantaj la start fiind 4x4
sansele poate ca sunt aproximativ egale,acum ramane de vazut
nu va mai certati degeaba
peace man
|
Vezi ca nu sti ce spui verifica si vezi ca multe lamborghini au 4x4.
Avantaj are lambo insa rezultatul ... sigur ramane de vazut.
|
M-am uitat in datele tehnice ale Lamborghini-ului,
Si intr-adevar,are tractiune integrala.
Sorry de greseala
|
|
|
13-09-05, 19:09
|
|
Stage 5
|
domnule Sebastian:
1 la mana nu vb pe un ton arogant cum credeti, ci probabil vi se pare, vb cat de civilizat se poate....
2 la mana va spun \"domnule\" pt ca aveti o varsta si nu imi permit sa va vb la per tu pt ca nu ne cunoastem, nu ne-am vazut niciodata fata in fata, asa ca de aceea va vb asa , nu este o masca protocolara....
3 la mana o cursa vad in felul urmator intre dumneavoastra si Supra: o legala, nu conteaza unde (de ex. Cluj pt ca este etapa duminicia 18.09) sau oricunde altundeva unde este o etapa legala sa nu fie discutii....pe urma la puterile la care sunt ambele masini(de supra stiu sigur, de subaru nu stiu ca nu ati spus nimik) aceasta ar trebui sa fie pe 1000m pt ca ambele masini sunt de puteri mari,deci ar trebui sa fie pe 1000m fiindca doar atunci s-ar vedea care masina e mai buna si asa.....oricum daca va hotarati sa faceti aceasta cursa si va hotararti sa o faceti la cluj, eu o sa iau legatura cu organizatorul si o sa ii spun ce si cum si o sa fac tot posibilul sa iasa bine....ramane la atitudinea dumneavoastra daca veti accepta sau nu, sau daca veti fi de acord cu ce am propus sau nu....
|
13-09-05, 23:57
|
|
Stage 5
|
e loc la cluj de 1000m??
inseamna ca aveti aeroport ca lumea tata
R3SP3KT
|
|
|
14-09-05, 02:00
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"george_smiley05\"
e loc la cluj de 1000m??
inseamna ca aveti aeroport ca lumea tata
R3SP3KT
|
Da e loc suficient de 1000m.
Sunt unul din incurjatorii etapei de la Cluj ma bucur ca este insa implicarea mea directa e imposibila avand in acea perioada un alt program.
Cu siguranta puteti gasi si acolo un Subaru modificat care sa se dea cu Supra.
|
|
|
15-09-05, 19:20
|
|
Stage 5
|
park era vorba cu murcielago
acu si cu supra vrei
|
|
|
16-09-05, 00:08
|
|
Stage 5
|
Eu ma dau la legale cu oricine ajung sa ma dau, pe parcursul competitiei sau in finala. Daca il prind in primul tur sau in finala nu conteaza.
|
|
|
18-09-05, 17:01
|
|
Stage 3
|
Periculosi sunteti mai )...
|
|
|
18-09-05, 22:24
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"alex_starGOD\"
Periculosi sunteti mai )...
|
Sportivi da periculosi nu , mai ales cand cursele sunt LEGAL RACING.
|
|
|
|
|