![]() |
Bijuteriile Bucurestiului
Masini dragutze care circula pe strazile noastre......trebuie doar sa ai noroc sa vezi...poate cu un pic mai mult noroc sa le pozezi :wink:
Postati cat mai multe masini tari pe care le-ati vazut pe strazile noastre 8) |
4 Attachment(s)
O sa incep eu sa postez cu niste poze pe care le-am facut personal. Intr-o plimbare prin Aviatiei, am dat de ceva cu totul special...Lamborghini Murcielago .... no comment .... pretul unui aseamenea exemplar este estimat intre $290,900 - $328,150 :o
|
5 Attachment(s)
O alta bijuterie rara...Gillet Vertigo...
|
dak va uitati la motorizarea lamborghini-ului
o sa fiti placut surprinsi ca e 6.2l V12 :shock: :shock: in rest NO COMMENT R3SP3KT |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8193
PS: alt topic facut aiurea... |
asta e la facut acuma asa ramane .....mie imi plac cel mai mult gropile ce imprejmuiesc murcielago ....superb ....de vazut numai in Romania si Afghanistan :wink:
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: cum se face de mereu ai dreptate? :lol: |
Hai mai....ce dreaq ?...eu sunt singurul care a pozat ceva pe aici ??? In loc sa comentati...mai bine a-ti pune niste poze k-lumea :D
|
Cine-i cunoaste pe posesori lor sau cine-i poate copta la o discutie?
|
Re:
Quote:
|
Nu sti daca un VTM e bun de Murcielago, dar cu siguranta condus bine ar presta onorabil, in schimb la liniuta cred ca situatia ar fi alta. As vrea aceste masini monstru sa le vedem muncind pe pista. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
macar de show ar fi frumos sa vina un murcielago la o etapa sa se dea...
da cine stie ce shofer sau shoferitza conduce masina asta... va mai aducetzi aminte de cursa vip-urilor...? cum mergea gina pistol cu maserati-ul ala 3200 gt sau ce era...de era sa se opreasca la capatul pistei in gume...deci la o liniutza mai conteaza si cum dai in mashina ca daca skimba shoferul de murcielago viteza mai tarziu...adica sunt shanse sa faci o asemenea mashina :wink: |
Re:
Quote:
De show de neshow eu vin hotarat sa le rup capul, ce o sa fac ramane de vazut, insa nu uitati ca nu prea stiu sa pierd. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning