Putini oameni stiu asta dar italienii de la Lamborghini au facut si un SUV numit LM002 intre anii 1986-1993 producand in jur de 300 d bucati.
Na fost una dintre cele mai frumoase masini facute de lamborghini dar sa dovedit a fi foarte buna mai ales in desert.
Se pare ca italienii doresc sa readuca la viata aceasta masina in anul 2010 pconstruita pe platforma modificata a Porche Cayenne care va fi echipata cu un motor v10 folosit si la Gallardo si Audi S6/S8, dar si un V8 de 4.5 litrii de la Cayenne.De asemenea este probabil si introducerea unui motor diesel v12 de 5.9 litrii de la audi tdi. http://www.motoradictos.com/images/2...suv3_wm_dw.jpg
De asemenea au aparut informatii referitoare la un lamborghini lm003
si lamborglini LM00X cu 2 variante de motorizare 400hp 4.2 V8 si 500hp 5.0 V10 debutul acestuia fiind asteptat in 2008.
oricum cred ca ideea lor e sa faca ceva gen cayenne ... un suv de lux sport ... nu neaparat ceva care sa fie tare in offroad.[/QUOTE]
Cel mai probabil, daca o sa faca eu unu nu am auzit, o sa faca un SUV d'asta de fite ca sunt tare in voga... foarte tare pe sosea, demn de mila offroad.
Offtopic: Cayenne-u e singuru care de descurca binisor si in teren accidentat
SUV-urile aste pt proprietari sub 20 cm n-au nici o trb cu OFF-ROAD-ul...nu mai consumati curentu' degeaba...iar lamborghini pt care e thread-ul s-a facut la solicitarea expresa de a fii folosit in desert , nisip , nu off-road in elvetia , de exemplu...
deci mai intai sa vad eu ce o sa faca astia de la lambo...ca faza e ca la suv-ul de data trecuta cel vechi sau vaietat ca nu au avut vanzari shi chestii deastea dar din cate stiu eu au facut vreo 25 parca ceva de genu asta...sincer sunt curios sa vad ce strutzo-camila o sa iasa dintr-un w shi un audy shi un lambo....deci sa va tzinetzi bine.. )
Pozele astea sunt doar photoshop-uri, si sunt si destul de vechi. Nu s-a confirmat inca producerea unui SUV, magazinele si sote-urile automotive doar pun articole din astea cand nu au destule noutati. De mai multe ori s-a spus la conferinte de presa ca Lambo nu va lansa un model SUV in viitorul apropiat. Dar cine stie? La o firma atat de mica si disperata de bani totul e posibil. Cum si au lansat Reventon-ul, deja au vandut toate 20 de exemplare la 1 milion de euro, iar acuma se aude ca vor sa faca inca 80 de bucati!!!
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
Re: Un SUV produs de lamborghini.
Ala rosu a fost prezentat si intr-o emisiune la Discovery acum cativa ani si zicea ca este ffffffffff insetata (nu mai tin minte exact cat dar parca era ceva intre 35-45 la suta).
lm002 din cate stiu a fost un mare esec s-a fabricat foarte putin si acum este renumita pt raritatea ei... e o piesa de colectie nicidecum de utilizat...