Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 04-05-05, 19:50   #46
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

io nu inteleg de ce atata deiscutie pt nimic?

Ce conteaza ca o masina are X cp/l si alta Y cp/l. Nu inteleg cu ce va afecteaza experienta de condus. Pun tot timpu intrebarea asta si nimeni nu reuseste sa-mi explice cu ce il avantajeaza pe el intr-o cursa de 400m de exemplu ca masina lui e mai tare la hp/l. WHO cares? Important e sa castigi si sa faci cat mai repede acea distanta.

Cioli - am vazut cursa respectiva in care Type-R-ul lui spoon i-a dat \"numa\" 3 masini bemveului albastru. Dar te intreb eu pe tine, cum au pelcat ambele masini? ce timp de reactie au avut ambele masini? Nu de alta dar este EXTREM de important. Si io l-am batut pe unu pe 400m dar am avut timp mai prost ca el cu 0.5 sec. Dar el a avut o viteza de reactie mai slaba ca mine cu 0.8 sec. Deci eu, cu un timp mai prost, am ajuns 0.3 sec inaintea lui. Bemveurile in general, din cauza ca-s RWD sunt mai usor de lansat, fatza de un fwd puternic (ca CTR). Dar garantat ca Type-R-ul lui spoon scoate cel putin 1 sec mai bine (timp, ca atare, neincluzand viteza de reactie) ca un 325 stock, cu un launch bun.
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -