Renault a prezentat la Geneva conceptul Clio Grand Tour. Vopseaua aleasa pentru prototipul expus se numeste "Comet Gold".
Motorul este unul aspirat de 2 litri, cu 16valve ce dezvolta o putere de 200 de cai la o turatie de 7250rpm. Cuplul maxim are o valoare de 215Nm de la 5500 rpm. Acceleratia de la 0 la 100km/h se face in 7.2 secunde.
La interior sunt disponibile numeroase dispozitive electronice de la Samsung Electronics: sistem dvd, lcd-uri in tetiere, camera foto de 10 megapixeli, camera video mp4.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
Re: Renault Clio Grand Tour Concept
Se stie cat de usor fac ce de la Renault masini frumoase da nu cred k la ei problema a fost vreodata designul ci faptul k fiabilitatea masinilor Renault este foarte proasta si serviceul destul de scumpr (cel putin la noi in tara)
este interesanta mashinutza asta...e o tendintza la nivel mondial acuma sa zapaceshti ochiul...sa disimulezi formele...sa faci ceva mic sa para brut shi mare...sa faci cvea mare sa para suplu shi zvelt...e o arta shi asta sa te joci cu formele shi sa creezi iluzii...
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: Renault Clio Grand Tour Concept
este marfa masina .. imi place asa ,,, dar de la un timp .. au inceput astia sa scoata numai avioane .);000)) (cam toate marcile ) oricum imi place clio