![]() |
Renault Clio Grand Tour Concept
6 Attachment(s)
Renault Clio Grand Tour Concept Renault a prezentat la Geneva conceptul Clio Grand Tour. Vopseaua aleasa pentru prototipul expus se numeste "Comet Gold". |
Re: Renault Clio Grand Tour Concept
mm e destul de frumos da parca bordul ala e prea simplu
|
Interiorul E Super No Commnet....
|
Foarte frumoasa masina...combina eleganta cu sportivitatea,ambele la o scara mai mica...interiorul este hi-tech.
|
Crek i`ar fi stat mai bine in 4 portiere....
|
fata si spatele arata bine...dar combinate dau ca draq din punctul meu de vedere!
|
e frumusik !!! imi place mult interiorul mi se pare ***urist !!!
|
e asha da , eu zic ca arata super tare
|
cel mai frumos renault!parerea mea!
|
Se stie cat de usor fac ce de la Renault masini frumoase da nu cred k la ei problema a fost vreodata designul ci faptul k fiabilitatea masinilor Renault este foarte proasta si serviceul destul de scumpr (cel putin la noi in tara)
|
simpatica masinutza
|
este interesanta mashinutza asta...e o tendintza la nivel mondial acuma sa zapaceshti ochiul...sa disimulezi formele...sa faci ceva mic sa para brut shi mare...sa faci cvea mare sa para suplu shi zvelt...e o arta shi asta sa te joci cu formele shi sa creezi iluzii...
|
este marfa masina .. imi place asa ,,, dar de la un timp .. au inceput astia sa scoata numai avioane .:));000:))) (cam toate marcile ) oricum imi place clio:)
|
Imi place super mult interiorul cum se intinde parbrizul pe plafon si exterior ii super, si are si o motorizade destul de buna !!!
|
sal
misto vopseaua
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning