Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 03-09-12, 00:28   #1
c4r4p4c3

Stock

Cool HELP... Dodge Avenger

Salutare.... Cu ocazia zilei mele de nastere in August acum... mi-am schimbat masina... noua achizitie un Dodge Avenger 2011 Visinie... va rog datzimi niste sfaturi ptr a arata cat de cat decent... in constanta.... un tunning bun va rog... si dati”mi cateva sugestii.. ms ... Maine voi veni cu poze...
c4r4p4c3 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-12, 01:46   #2
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: HELP... Dodge Avenger

Salut, mare lucru nu ai ce sa ii faci ca o strici...dar daca tot vrei sa ii faci ceva frumos pune niste faruri angel, eventual buza de la janta visinie si interiorul negru lucios. Cam atat...asta daca nu vrei sa o strici cu bari si eleroane de NFS, plus ca virgula culoarea nu prea ajuta la capitolul tuning.
Ce model este? express, mainstreet, heat sau lux?
Ca idee cauta pe you tube "dodge charger halo kit" si vezi daca iti place ceva...mai mult ca sigur se gasesc si pt avanger
Modelul asta este fratele mai mic al Charger ului, aia fiind masina mea de vis
JDV is offline   Reply With Quote
Old 03-09-12, 02:32   #3
c4r4p4c3

Stock

Smile Re: HELP... Dodge Avenger

ms frumos apreciez.... nu stiu ce varianta e si cum se deosebesc... dar... e singurul Model Diesel2.0 CRD.. facut special ptr Europa.. 6 trepte , 5.1l (100km) consum 6,2 combinat si8.2 Hight consum... 140 cai..... e mai mult o masina de buzunar... nu am 3.500 motor V6 treburi socoteli .... e simpla maine vin cu poze... adaug acum ceva.... identic dar nu e asta a mea dar aceasi culoare tot.... Ma gandeam la... Niste folii , O dunca super lata de pe capota pana pe porbagaj...definita de inca 2 micutze in lateral....+ un Eleron XL-Line..silentios micutz...nu mare.... si de ce nu putzine modificari la toba ... sa sune cat de cat....frumos.... NICI PREA Zgomotos
Old 03-09-12, 02:39   #4
c4r4p4c3

Stock

despre asta e vorba
Old 03-09-12, 02:45   #5
c4r4p4c3

Stock

Quote:
Originally Posted by JDV View Post
Salut, mare lucru nu ai ce sa ii faci ca o strici...dar daca tot vrei sa ii faci ceva frumos pune niste faruri angel, eventual buza de la janta visinie si interiorul negru lucios. Cam atat...asta daca nu vrei sa o strici cu bari si eleroane de NFS, plus ca virgula culoarea nu prea ajuta la capitolul tuning.
Ce model este? express, mainstreet, heat sau lux?
Ca idee cauta pe you tube "dodge charger halo kit" si vezi daca iti place ceva...mai mult ca sigur se gasesc si pt avanger
Modelul asta este fratele mai mic al Charger ului, aia fiind masina mea de vis
Avenger CRD or 2.0 World Engine model....
Old 03-09-12, 15:49   #6
JDV
VW Driver

Stage 5

JDV's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by c4r4p4c3 View Post
Ma gandeam la... Niste folii , O dunca super lata de pe capota pana pe porbagaj...definita de inca 2 micutze in lateral....+ un Eleron XL-Line..silentios micutz...nu mare.... si de ce nu putzine modificari la toba ... sa sune cat de cat....frumos.... NICI PREA Zgomotos
Fara suparare dar daca pui alea 2 dungi pe ea o sa fi exact ca aia care isi pun nike pe luneta la dacie si spoilere de drift.
Te rooogg nu o distruge...
JDV is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -