Hmm interesant..dar deocamdata teorie..pana la practica mai este. si apoi eu zic ca e prea multa putere irosita pe o singura punte..se putea mai bine un 4x4...uite la Lambo..de cand a trecut pe integrala..ce bine merge!
Nice totusi.
Hmm interesant..dar deocamdata teorie..pana la practica mai este. si apoi eu zic ca e prea multa putere irosita pe o singura punte..se putea mai bine un 4x4...uite la Lambo..de cand a trecut pe integrala..ce bine merge!
Nice totusi.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
Re: World`s fastest Ferrari
Quote:
Originally Posted by smtraxx
Nice totusi.
pt viteza maxima avea nevoie de tractiune pe o singura punte. nu e nici masina de raliu... si in plus la drag racing cele mai bune performante le scot masinile cu tractiune pe o singura punte
Asta pentru ca nu a contat designul...aici s-a mers pe performante...
Se pare ca incepe sa fie bataia pestelui pe viteza maxima...porsche acum ferrari...maine poimaine...
ee....asa da....se vede dupa designul masinii,era chiar ciudat sa fie o masina dupa 2000....mi-a fost frica sa zic k e o masina facuta undeva intre 88 si 95.....era un risc totusi sa ma fac de 'rusine'....
dac faceau prin 1991 masini din astea ...dc nu se mai incearca sa mai faca ink un proiect ar castigata f mult din publicitate .un adeversar pt veyron.....dar acum totul trebe sa se bazeze pe stabilitate ,control,supravietuire in caz d impact ...proiecte creca sunt dar nu cred s-au aflat niciodata din cauza nereusitelor
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
Re: World`s fastest Ferrari
SU PER BA!!! formele, botul ascutit, spatele umflat, iesirile de esapament, eleroanele alea doua, plus ca sunt 90% sigur ca are podeaua plata, altfel nu se explica intrarea din fata si iesirea din spate cu "aripile" alea. iar parasuta... nu cred ca este pentru a opri masina de la viteze de 350 km/h. cam multe chestii la ceva atat de "vechi". oricum, moaca asta de printesa adormita cu trasaturi de rechin ma face sa ma ud tot