![]() |
World`s fastest Ferrari
6 Attachment(s)
Ferrai Colani(prototip)
Putere maxima: 1000Cp Cuplu maxim: 900Nm Transmisie: spate, cutie de viteze cu 5 rapoarte Greutate: 1650 kg Viteza maxima: !!!436 km/h!!!(teoretic) |
Re: World`s fastest Ferrari
Hmm interesant..dar deocamdata teorie..pana la practica mai este. si apoi eu zic ca e prea multa putere irosita pe o singura punte..se putea mai bine un 4x4...uite la Lambo..de cand a trecut pe integrala..ce bine merge!
Nice totusi. |
Quote:
|
Quote:
oricum... f tare acest ferrari! :D |
cam uratzel designul... dar masina ca performante e .. :weee:
|
Nu prea imi place design-ul.
|
unde e TuningBoy cu remarcile lui ?:D
dragutza masina |
Quote:
Se pare ca incepe sa fie bataia pestelui pe viteza maxima...porsche acum ferrari...maine poimaine...;) |
e super tare , oare o sa reuseask sa depaseask bugatti veyron ???
|
dc am impresia ca e un proiect 'vechi'.....? :rolleyes2
|
Quote:
1991 Lotec Colani Testa D'Oro Production: 1 Unit |
Quote:
|
dac faceau prin 1991 masini din astea ...dc nu se mai incearca sa mai faca ink un proiect ar castigata f mult din publicitate .un adeversar pt veyron.....dar acum totul trebe sa se bazeze pe stabilitate ,control,supravietuire in caz d impact ;) ...proiecte creca sunt dar nu cred s-au aflat niciodata din cauza nereusitelor ;)
|
si cand o sa o poata adapta pt sosea? ideea e buna, masina cam lunga pt gustul meu, dar..................... se poate
|
SU PER BA!!! formele, botul ascutit, spatele umflat, iesirile de esapament, eleroanele alea doua, plus ca sunt 90% sigur ca are podeaua plata, altfel nu se explica intrarea din fata si iesirea din spate cu "aripile" alea. iar parasuta... nu cred ca este pentru a opri masina de la viteze de 350 km/h. cam multe chestii la ceva atat de "vechi". oricum, moaca asta de printesa adormita cu trasaturi de rechin ma face sa ma ud tot :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning