Scuze pt topic (am scris Peogeot in loc de Peugeot).Mmotivul topicului e ca batranii mei intentioneaza sa cumpere un 206 si bineinteles ca va fi modificat de je .Si vreau sa aud si eo parerile voastre....daca merita daca nu....
Deci intr-un cuvant se merita sa tunezi un 206 hah??? Eu tot ma gandesc sa-mi iau un golf sau un renault 5 gtd si sa mi-l prepar asa cum vreau eu....ca la 206 oricum batranii o sa comenteze cand o sa auda de tuning..
Deci intr-un cuvant se merita sa tunezi un 206 hah??? Eu tot ma gandesc sa-mi iau un golf sau un renault 5 gtd si sa mi-l prepar asa cum vreau eu....ca la 206 oricum batranii o sa comenteze cand o sa auda de tuning..
cam asta ma gandeam si eu........
adica de multe ori raman perplex sa aud chestii d'astea..........sa-si ia tata masina si io sa m-apuc s-o \"tunez\" cred ca m-ar omora.......ai mei si asa s-au suparat foarte tare ca am bagat bani in modificari pt masina, chiar daca masina e a mea, d'apoi sa fii fost a lor......
asa ma gandeam si eu.. sincer eu nu o vad pe maicamea sa conduca o masina tunata cu toate chestiile pe ea funny
Ar trebui sa te gandesti si la performantele motorului pt ca daca nu ai un motor capabil ! Degeaba iti arata masina grav rau de tot !
Pt ca totusi sa ai un peugeot 206 lasat ,umflat , si deabia sa il fac1 pe unu cu o nova gti de 75 de cp mi-e unu cel putin mi se pare HILAR !
eu as alege clio sau fabia,ca masina noua,ca altfel mi-as lua un ursulet de max 3000 euro si restul i-as baga in ea,si la atatia bani de cheltuiala, hehee,ce ar mai iesi!cred!si eu zic sa-ti iei masina proprie,e mai confortabil ,placut si bine!