![]() |
Peogeot 206
Ce parere aveti de Peugeot 206??
|
Scuze pt topic (am scris Peogeot in loc de Peugeot).Mmotivul topicului e ca batranii mei intentioneaza sa cumpere un 206 si bineinteles ca va fi modificat de je .Si vreau sa aud si eo parerile voastre....daca merita daca nu.... :?:
|
Poti da edit la primul post si sa repari titlul.
Spune cam ce ai de gand sa faci la el intai. Sau asta vrei sa stii, ce modificari se preteaza la 206? |
E dragutza masina si binentele tunata arata si mai bine. Bafta si sa ne pui poze (dupa tunare).
|
E dragutza masina si binentele tunata arata si mai bine. Bafta si sa ne pui poze (dupa tunare).
|
Deci intr-un cuvant se merita sa tunezi un 206 hah??? Eu tot ma gandesc sa-mi iau un golf sau un renault 5 gtd si sa mi-l prepar asa cum vreau eu....ca la 206 oricum batranii o sa comenteze cand o sa auda de tuning..
|
Quote:
adica de multe ori raman perplex sa aud chestii d'astea..........sa-si ia tata masina si io sa m-apuc s-o \"tunez\" cred ca m-ar omora.......ai mei si asa s-au suparat foarte tare ca am bagat bani in modificari pt masina, chiar daca masina e a mea, d'apoi sa fii fost a lor...... :?: |
:D
Merita sa investesti mai multi bani decat ai dat pe el daca este un RC ! Altfel nu ii vad hazul Parerea mea !
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
:D
Ar trebui sa te gandesti si la performantele motorului pt ca daca nu ai un motor capabil ! Degeaba iti arata masina grav rau de tot !
Pt ca totusi sa ai un peugeot 206 lasat ,umflat , si deabia sa il fac1 pe unu cu o nova gti de 75 de cp mi-e unu cel putin mi se pare HILAR ! |
Care vi se par cele mai bune alternative pt 206 ?
Eu as zice Focus pt inceput |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning