Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [FOTO] [PEUGEOT]
Re: Ce mashina v`atzi lua de 100.000 Euro ?
Eu sincer... Toate masinile care imi plac sunt peste 100 000 €
Deci sau imi iau un Maserati 4200 GranSport de ocazie... dar ai zis noi, nu secod hand...
De oare ce mias lua un Cayenne GTS
un BMW e30...l_ar reconditiona complet...unde tuning exterior si un motor pe masura...de M5...iar restul(ca nau raman destui) i_as lasa pentru benzina...ca un motor de M5... sau daca pare prea deplasata preferinta asta m_as "multumi" cu un Dodge Challenger 2008
Member of: [VW] [DACIA] [Old School Cars] [4Rally]
Re: Ce mashina v`atzi lua de 100.000 Euro ?
baiatul....mashina noua scrie la inceputul topicului......
un RS 6 cu jante de M6(sa nu ziceti ca e kitch) si un wide body kit alaturi de chip + alte modificari la motor
baiatul....mashina noua scrie la inceputul topicului......
un RS 6 cu jante de M6(sa nu ziceti ca e kitch) si un wide body kit alaturi de chip + alte modificari la motor
daca te-ai gasit sa critici, macar puteai posta la subiect... nu de alte dar rs6 nou costa 106.000 euro + "bade` kit" (chiar is curios care e acela) cu siguranta sari din suma ..
daca te-ai gasit sa critici, macar puteai posta la subiect... nu de alte dar rs6 nou costa 106.000 euro + "bade` kit" (chiar is curios care e acela) cu siguranta sari din suma ..