Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 20-09-09, 20:49   #196
SyDemon

Stage 4

SyDemon's Avatar

Member of:
[SKODA]
[Anonymous Motorsport ]
Default Re: BMW se da pe "verde"

Ireparabil - cuvantul este ales cu grija.
Ce masina conduc eu - vezi la avatar.
Problema mea cu tipul ala de abordare exclude din start masina. Argumentul xx este tot xx indiferent de ce ziceti voi - imi provoaca in cel mai fericit caz o grimasa amara. Argumentul suprem al lui este - fix nul.
Asa cu sunt fanaticii bmw sunt la fel de bine si tabara adversa. Pt cei care au gura mai mare si plamanii cei mai tari sa abereze pe tema XX rullz, yy sucks .. le urez o viata exact la fel de palpitanta ca si argumentatia lor penibila.
Iar bonus, in ro BMW si'a capatat stigmatul de masina suprema, visul suprem pe care un coca ,odata ce si l'a implinit.. se considera ca a atins apogeul .
Masina in discutie arata interesant ca orice alt proiect si aduce plusuri cat si minusuri . Este conceptia BMW despre viitor.. foarte bine. Altii au alte conceptii poate care se bat cap in cap cu ce se prezinta aici. Dar vorba cantecului .. BMW e tot BMW .. patetic

Daewoo Nubira1 1.6V - 105 CP // OLD
Skoda Octavia2 1.8 T FSI - 160CP == > 200CP ==>222CP===> 250cp by REVO stg2
SyDemon is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 20:57   #197
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]
Cool Re: BMW se da pe "verde"

Quote:
Originally Posted by SyDemon View Post
Ireparabil - cuvantul este ales cu grija.
Ce masina conduc eu - vezi la avatar.
Problema mea cu tipul ala de abordare exclude din start masina. Argumentul xx este tot xx indiferent de ce ziceti voi - imi provoaca in cel mai fericit caz o grimasa amara. Argumentul suprem al lui este - fix nul.
Asa cu sunt fanaticii bmw sunt la fel de bine si tabara adversa. Pt cei care au gura mai mare si plamanii cei mai tari sa abereze pe tema XX rullz, yy sucks .. le urez o viata exact la fel de palpitanta ca si argumentatia lor penibila.
Iar bonus, in ro BMW si'a capatat stigmatul de masina suprema, visul suprem pe care un coca ,odata ce si l'a implinit.. se considera ca a atins apogeul .
Masina in discutie arata interesant ca orice alt proiect si aduce plusuri cat si minusuri . Este conceptia BMW despre viitor.. foarte bine. Altii au alte conceptii poate care se bat cap in cap cu ce se prezinta aici. Dar vorba cantecului .. BMW e tot BMW .. patetic
corect fiecare cu gusturile lui si nu mise pare ca in romania sunt multi fani bmw si in germania USA etc sunt fani ff mari mai ales in SUA sunt o gramada de oameni care condu/vor BMW , BMW este o masina ff buna pt uni depinde fiecare ce vrea ..de explu daca vreu sa merg elegant imi iau un mercedes sau jaguar sau etc ...deci fiecare cum crede vad conduci skoda e super ...eu mai am si un golf 4 si sunt ff multumit de el ...deci nam un fix numa cu bmw sunt si cu alte marci si asa ar trebui sa fie toti sa nu acseze duar pe o marca ...eu daca miasi mai lua o masina miasi lua un subaru ......sal
albatros is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 21:28   #198
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

eu zic sa depasiti faza asta
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 21:30   #199
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by adrian78bmw View Post
eu zic sa depasiti faza asta
este depasita noi duar discutam .......nu ma certam cu omu .......
Old 20-09-09, 21:38   #200
marik44
Banned

Stage 3

=)))=)))) hai la culcare toti ca prea ne dam cunoscatori de masini nb ca e tarziu
marik44 is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 21:42   #201
andreicln

Stage 4

andreicln's Avatar

Quote:
Originally Posted by albatros View Post
eu cred ca BMW a fost ... .....bn sau tractoru sau camioanele ....da turism a fost cred ca un bmw ...
documenteaza te mai bine , dupa Peugeot a urmat Mercedes-Benz si am precizat TURISM
andreicln is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 21:45   #202
andreicln

Stage 4

andreicln's Avatar

Quote:
Originally Posted by Negatyvu View Post
dak noi conducatorii de BMW avem o problema cu aceasta masina,spune-mi si mie pe strada indiferent k este un 3.16 de 106hp sau 3.18 de 117hp,(indiferent k este un ursulet sau k este o pisicuta) da clasa unei cutii de chibrite cu motor de drujba cum este peugeot?cum te simti knd depasesti cu peugeot-ul si cum te simti knd faci asta cu BMW.dak nu sti incearca.sa vezi cum te infigi in canapea si toata uzina BMW de sub capota iti ofera un concert unic.indiferent de an un BMW ramine tot un BMW orice ar spune orice necunoscator de BMW.
Bine ca ai avut bani de BMW cat ai dat pe el 2000 de euro?
andreicln is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 21:46   #203
marik44
Banned

Stage 3

ba albatros nu intelg dc numai tu de aici esti tzapul ispasitor cu toti te pui in gura si etc da mai veziti de trb ta ca nu esti tu de la fabrica bmw si gata
marik44 is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 21:50   #204
SyDemon

Stage 4

SyDemon's Avatar

Member of:
[SKODA]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by andreicln View Post
1-0
Old 20-09-09, 22:04   #205
Negatyvu

Stock

Negatyvu's Avatar

Quote:
sa zicem si asa k am dat 2000.dar tu kt ai dat pe a ta???din curiozitate.ti-ai luato pt fitze sau suferinte?????sau poate sa zicem pt a reusi si tu sa agati o tipa mai prostuta.pt a-ti satisface curiozitatea o am de 5 anisori si in acea perioada nu-ti permiteai sa dai banutii pe ceea ce ai tu k imagie.dar e doar problema ta.era vb doar de BMW si nici decum de audi.dak vrei sa vb de asa ceva vb knd apare ceva nou despre audi....
Negatyvu is offline   Reply With Quote
Old 21-09-09, 00:05   #206
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by Negatyvu View Post
dak noi conducatorii de BMW avem o problema cu aceasta masina,spune-mi si mie pe strada indiferent k este un 3.16 de 106hp sau 3.18 de 117hp,(indiferent k este un ursulet sau k este o pisicuta) da clasa unei cutii de chibrite cu motor de drujba cum este peugeot?cum te simti knd depasesti cu peugeot-ul si cum te simti knd faci asta cu BMW.dak nu sti incearca.sa vezi cum te infigi in canapea si toata uzina BMW de sub capota iti ofera un concert unic.indiferent de an un BMW ramine tot un BMW orice ar spune orice necunoscator de BMW.
din spusele tale sa inteleg ca toate masinile E jafuri..daca nu E BeMeWe!
cred ca maine ma duc sa vand actuala masina si sa-mi iau un BeMeWe la 2000 IEURO..ca sa vad cum e senzatia aia de care zici tu..sa dau CLASA..la masini de zeci de mii de euro..dar conduse de oameni mai intregi la cap!
o recomandare..am sa iti fac-inceraca sa-ti iei tu o cutie de chibrituri si dute sa depasesti un BeMeWe-u condus de un ..buric al pamanutului..si ai sa vezi ca este dublu satisfacut!
on. masina arata super..sunt tari cei de la BMW!

SKODA SUPERB 2.0tdi-170cai
Alex_pitesti is offline   Reply With Quote
Old 21-09-09, 07:43   #207
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by marik44 View Post
ba albatros nu intelg dc numai tu de aici esti tzapul ispasitor cu toti te pui in gura si etc da mai veziti de trb ta ca nu esti tu de la fabrica bmw si gata
cu cine ma iau domnu coleg de forum in gura ...ce nam voie sami zic parerea ??? care e problema ?ce daca iam raspuns baiatului cu pegeotu si lu colegu care zicea de frustrati cu bmw ..e vro problema ma iau cu cineva in gura ??? eu nu ma iau cu nimeni ...mai bine veziti u de treaba ta ca nu tea rugat nimeni sa zici ceva ....si NU ma cert cu tine ..deci nu te chinui sami scri inapoi ca eu duar am zis nam dat cu paru cum sar zice ... .....
Old 21-09-09, 07:46   #208
albatros

Stage 5

albatros's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
documenteaza te mai bine , dupa Peugeot a urmat Mercedes-Benz si am precizat TURISM
am precizat cuvantul "CRED" deci nu eram sigur .........da bv lor daca au fost primi .. ....eu nam nimika cu nicio marca ..fiecare trebe sa traiasca
Old 21-09-09, 10:32   #209
SyDemon

Stage 4

SyDemon's Avatar

Member of:
[SKODA]
[Anonymous Motorsport ]

Off - Albatroase tu ai terminat clasele primare ? Scrie nene corect romaneste, daca stii, ca'mi agresezi ochii cu atatea greseli de ortografie. Pe bune daca am vazut scriere cu atat de multe greseli elementare + greseli prin neatentie. Intr'un fel ciudat chiar si remarca asta se incadreaza in contextul pe care incerci sa'l conturezi. Ignoranta.
Ignoranta fata de alte marci, Ignoranta si lipsa de respect fata de co-forumistii de p'aici prin faptul ca'i agresezi si asaltezi cu atatea greseli de ortografie. Hai ca se poate si altfel

PS: nu ca mi se pune pate. Frate pana si'n semnatura ta ai greseli de scriere.
DUAR NU E X I S T A !. Scrie naibii corect - doar!

Last edited by SyDemon; 21-09-09 at 10:34.
Old 21-09-09, 11:05   #210
wise SashA

Stock

wise SashA's Avatar

masina arata foarte bine si cred ca se poarta pe masura... mereu a existat BMW si restul... iar cei de la BMW au avut mereu grija sa sublinieze asta! este o masina superba alaturi de "colegele" ei de salon, am avut parte de suprize placute din partea acestui salon si il asteptam cu "rabdare" urmatorul! ! !
P.S.: foarte bine spus punctul de vedere mune!!! bv
wise SashA is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -