Pai nu stiu cum sa incep .. Z1,Z3,Z4,Z8 ... cum 4 vine dupa 3 trebuia sa vina si 9 dupa 8 ....... v-ati prins ?? Z9 se pare ca a devenit un concept din ce in ce mai interesant . Cei de la BMW se pare ca ii dau din ce in ce mai multa atentie ( asa si trebuie ) . Z9 a capatat o forma chiar superba .... Aduce unpic la Seria 6 , doar ca e un Z9 . Cat despre motorizari el are primul V-8 Turbo de 3.9 litri care a fost produs prima data pt 740d . Nu prea inteleg de ce un diesel dar asta este ...
Pictures:
Coupe:
Cabrio:
wtf seamana cam mult cu serie 6 ,dar cum sa fie o masina sportiva cu cutie automata si fara schimbator??? hai automata sa zicem ca mai merge dar cu schimbatoru la volan si din ce se vede nici nu are padele.
designu e copiat dupaE63 si E64
un singur lucru e sigur la mine\" inainte imi placeau mai mult bmwurile,dar de cand au inceput cu seria5,7 designul asta nou a lor nu prea mai imi plac ca inainte\" / designul inainte era unu rau de tot ! dar na trebuiesc si schimbari ..... ! iar acest Z e ceva de capul lui,parerea mea! dar arata ciudat fatza de ce Z-uri mai sunt!
FRATILOOOOR! Acest BMW nu e succesorul lui Z8 nici pe departe.El a fost doar un concept car ce a aparut acum nuj cati ani.Nici vorba ca asa ceva se va fabrica + ca din cate stiu eu BMW Z8 s-a fabricat in serie limitata(daca nu e asa scuze) insa 100% va zic ca nu acesta e viitorul Z9. E vorba doar de nume.Cine are acasa reviste AUTOTURISM sa se uite in numarul din decembrie 1999 ca e chiar pe coperta si scrie destul de mare si cu rosu BMW Z9 gran turismo.Imi pare nespus de rau ca nu am un scanner sa va arat si voua.