Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 28-05-04, 01:03   #16
alex_maxx

Stage 5

alex_maxx's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[FORD]

heheh ....atunci o sa injuram stalpii de telegraf sau firele de inalta tensiune ...

io ma intreb cum o arata dacia in 2035
alex_maxx is offline   Reply With Quote
Old 28-05-04, 01:06   #17
xbogdanel

Stage 3

n-o sa mai arate..stii dc?k n-o s-o mai cumpere nimeni...sau o s-o dea aia moka..k sa mai existe daciah....eee...o sa arate bine.....cel mai important:nu o sa mai ploua in ea,nu o sa-i mai cada usile...ce bine k nu o sa mai aiba rotzi...k nu ne mai facem probleme din cauza jentilor din hartie...etc.
xbogdanel is offline   Reply With Quote
Old 28-05-04, 01:16   #18
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Nissan]

In 2035 masinile vor arta k acest Audi si daci ava arata k un BMW Pisicuta,pt k intotdeauna romanii vor fi mult in urma celorlalti.Parerea mea.Respekt
MC Mate is offline   Reply With Quote
Old 28-05-04, 03:14   #19
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"xbogdanel\"
pai ce treaba mai are cu strazile dak nu mai are roti....deci zboara...si o sa mai injuram toate gropile....f**** muma-n c*** de primari!
Si cand o sa \" zbori\" cu masina nu o sa mai injuri primarul ptr gropi ... o sa injuri vrabiile , gugumanii , pescarushii , ciorile ... etc .. ca iti bulesti masina ( bara fata , parbriz , radiator ( daca iei vreun vultur ) ...
LooooooooooL
Chiar m-a facut curios .. cum o suna o discutzie intr-un service ?
A : Frate .. am plecat ieri spre germania si bagamiash p#l@ cand eram la Unguri mi-a intrat card de ciori bagashi-ar p#la in mortzii lor de mi-a facut praf bara fata , parbrizul , radiatorul , masca , i-a uite ...
B : Lasa frate ca nu ai patzit nimic ... eu cand am fost plecat peste ocean am luat un card de pelicani in plin ... bagasi-ar p#l@ ..
A : Nasol frate .. f#t#i in gura pe aia de la primarie ca nu fac nimik sa remedieze problema asta !
LoooooooooooooooooooL !
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 31-05-04, 18:14   #20
fester

Stage 3

fester's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[CHEVROLET]

ehh, oricum interesanta partea cu mashinile zburatoare
dar cred ca pana sa se ajunga acolo o sa fie shi nishte pashi intermediari
ceva gen hover craft .... r something
numai ca nu stiu cam cata viteza o sa aiba
ehh, oricum ar fi mashinile in 2035 se va gasi cineva care sa le tuneze shi sa le faca sa arate shi mai bine
Old 01-06-04, 01:27   #21
CeReS

Vicepresedinte CTA Anonymous MotorSport

Stage 5

CeReS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Dacia in 2035 nu va arata in nici un fel, cred ca nici in 2010 ptr ca nu o sa se mai fabrice. La uzinele Dacia au anuntat ca prin 2007 intra in productie un model de Renault.
CeReS is offline   Reply With Quote
Old 02-06-04, 01:33   #22
el_loco

Stage 5

el_loco's Avatar

E aiurea rau de tot masina asta...
Nu are Will Smith fata de masina asta.
el_loco is offline   Reply With Quote
Old 13-06-04, 02:36   #23
BogdanCMS
Guest

Pai s-au gandit primarii nsotri, daca in 2035 or sa fie asemenea masini, ce nevoie mai avem de drumuri bune? Nu? :P
  Reply With Quote
Old 13-06-04, 09:05   #24
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

Cat o sa existe aceata tzara.. intotdeauna va eixista si fabrica DACIA PITESTI.. va garantez eu .. sau poate ca s-or schimba pe Renault.. ceea ce-mi vine sa cred mai greu.. dar totul este posibil dupa cum arata noile dacii.. toate componetele copiate de la renault si alte masini..

sa speram ca totul va fi mai bine... cu sau fara dacii
Old 13-06-04, 10:59   #25
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Ca sa revin la topic, creca mi-ar place sa trag o liniuta cu taxiul lui Bruce Willis din \"Al cincilea element\"... - va dati seama ca vor fi piste pt. liniute pe tot orizontul!
Old 13-06-04, 11:00   #26
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Ca sa revin la topic, creca mi-ar place sa trag o liniuta cu taxiul lui Bruce Willis din \"Al cincilea element\"... - va dati seama ca vor fi piste pt. liniute pe tot orizontul!
Jeff is offline   Reply With Quote
Old 13-06-04, 11:48   #27
BogdanCMS
Guest

Mie sincer mi-a placut Lexus ala din \"Minority report\" cu Tom Cruise, ala roshu, era super-tare, si mai realist decat Audi asta care merge pe butoaiele alea.
Eu zic ca daca masina in viitor nu va mai avea roti, isi va peirde din farmecul si esenta de masina, rotile au fost, sunt si tb sa ramana pe masini, indiferent de avansul tehnologic...Ca o sa mai si zboare poate, asta e partea a 2a...
Iar Dacia...de-abia astept sa opreasca odata pt totdeauna fabricarea si vanzarea modelului 1310, m-am saturat sa tot vad cutiile alea pe strada...nu se mai termina odata. Dar las' ca a venit Renault inapoi si o sa fie bine, cica(Skoda au scos 5 modele diferite, incluzand si noua Octavia, de cand au venit nemtii, si noi ne laudam cu un facelift, un motor slabut pe benzina si unul super-invechit pe diesel, si o tentativa de model nou cu un nume penibil, Golan sau Logan, nu mai stiu). Dar speranta moare ultima...
  Reply With Quote
Old 13-06-04, 14:53   #28
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

gropile ca gro[pile dar cind parchrzi naspa unde iti pun aia capac?ASTEPT RASPUNS
ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 13-06-04, 17:00   #29
Calindcm

Stage 2

Hahahaha!!! :P :P :P
Buna intrebare.Probabil ca renunta la capac si-ti fac vreun gard in jur sau poate pun un gabor sa stea langa ea - asta chiar mi-ar placea :P :P :P
Old 03-07-04, 19:17   #30
bora

Stage 2

bora's Avatar

Cred c-ar rtebui sa-ti angajezi tu un gabor sa ti-o pazeasca (sau poate asa se si livreaza ). Io de-al dracu' as parca numai in locuri interzise
bora is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -