![]() |
din ciclul : IA UITE BAH , N-ARE ROTZI ......
3 Attachment(s)
:twisted:
in timp ce imi vedeam de treburile mele am dat peste El ... El .. fiind o chestie peste puterea mea de intelegere :D oricum ... mishto capace la rotzi (sau la shenile, ce o avea el acolo) presimt ca in curand o sa dea faliment BBS .... shi alte firme din domeniu si ma mai gandeam la o chestie : masina asta e perfecta pentru traversat linii de tranvai si alte obstacole puse in calea ei ... daca ar fi vreodata sa ajunga pe minunatele noastre drumuri alte comentarii sunt de prisos ENJOY !!! |
interesant :shock: :lol: :lol:
|
are roti mah da sunt acoperite de caroserie pt a oferi o aerodinamica mai buna
|
1 Attachment(s)
e un concept car creat pentru un film in care will smith va fi personajul principal
|
1 Attachment(s)
actiunea filmului se petrece in anul 2035
|
lol MicDaRau, jtiu mah ca are rotzi, am shi zis ca oricum sunt interesante \"capacele\" ....
am auzit shi eu k ar fi pt un film facuta mashina dar oricum e tare rau in other news : cand ma intorceam azi de la munte a trecut un VJjjjt pe langa mine, respectiv un Lamborghini galben (cred ca e singurul de la noi) asta asha k sa ma bage in boala ! :) |
Eu cred ca este revenirea Oltcitului... :P :P :P
|
Masina perfecta pentru Bucuresti!!!!!!
|
lasa mah noi sa fim santosi!!! :) :) :) :)) :D
|
fratilor asta da masina...dak o mai vad si pe asta in romania eu imi dau foc.....asta da masina futurista...belea...10++
|
OZN-uuu marca audi!!
|
Dak actiunea filmului pt kare a fost kreata masina se petrece in anul 2035,stau eu si ma gandesc,oare in 2035 vom avea noi strazi pe unde sa circule o astfel de masina?Astept raspunsurile voastre.
|
Re:
Dak actiunea filmului pt kare a fost kreata masina se petrece in anul 2035,stau eu si ma gandesc,oare in 2035 vom avea noi strazi pe unde sa circule o astfel de masina?Astept raspunsurile voastre.Respekt
|
O fi avand roti normale , acoperite . Da` cand face pana cum e?
:) lowrider innascut nu altceva. Ma rog , e un prototip calumea , n-ar fi rau sa mi-l dea mie :twisted: |
pai ce treaba mai are cu strazile dak nu mai are roti....deci zboara...si o sa mai injuram toate gropile....f**** muma-n c*** de primari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning