Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 07-07-09, 17:34   #31
alinush27

Stage 5

alinush27's Avatar

Member of:
[4Rally]
Default Re: Porsche Cayenne Diesel by TechArt

Quote:
Originally Posted by Bemereu View Post
n-au scazut deloc.. poate nu e masina sport dar performantele nu prea sunt de acord cu tine .. nici la techart si cu atat mai putin la gemballa
Au fost destui fani adevarati ai marcii care au strambat din nas cand Porsche a lansat Cayenne-ul dar dupa am spus e masina care i-a salvat de la faliment deci se accepta. Nu am zis nimic de performante ; categoric Cayenne-ul a fost si este ( chestia cu "este" depinde acum si de X5 si X6 M ) cel mai potent SUV de pe piata.
alinush27 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 12:17   #32
david_makaidj

Stage 5

david_makaidj's Avatar

arata foarte bine masina din toate partile....porsche diesel suna chiar bine...nu peste mult timp o sa vedem o performanta ca va mana 7.0l/100
david_makaidj is offline   Reply With Quote
Old 08-07-09, 18:20   #33
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

Quote:
Originally Posted by alinush27 View Post
Au fost destui fani adevarati ai marcii care au strambat din nas cand Porsche a lansat Cayenne-ul dar dupa am spus e masina care i-a salvat de la faliment deci se accepta. Nu am zis nimic de performante ; categoric Cayenne-ul a fost si este ( chestia cu "este" depinde acum si de X5 si X6 M ) cel mai potent SUV de pe piata.
X5/X6 M sunt regii SUV-urilor ... iar asta e inca un compromis Porsche ... e mai de buget ... e bine cand te plimbi sa nu ai badge-ul de TDI ... desi ma gandesc ca te poate da fumegatorul TDI-ul de gol mai ales in combinatie cu motorina din Ro...
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 09-07-09, 21:03   #34
YGD-sef

Stage 5

YGD-sef's Avatar

ALB si RAU!
YGD-sef is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -