ba cat de belea poate sa fie masina asta este incredibila un asemenea Lambo ar fi bun pentru cursele ilegale de strada ai fi campion pe tara cel mai rapid roman cu un labo (vise) orcum arata super masina dar in videoclipu asta pare mare masina dar defapt masinuta este mica in Mangalia este un Lambourghini Murcielago negru si e micutz ... prea belea masina Lambourghini=Traditie
ba cat de belea poate sa fie masina asta este incredibila un asemenea Lambo ar fi bun pentru cursele ilegale de strada ai fi campion pe tara cel mai rapid roman cu un labo (vise) orcum arata super masina dar in videoclipu asta pare mare masina dar defapt masinuta este mica in Mangalia este un Lambourghini Murcielago negru si e micutz ... prea belea masina Lambourghini=Traditie
Domnule,trezeste,lasa cursele (i)legale de strada.Legat de film cerculete ? Pai masina asta e de cerculete ? Mai degraba de circuit. Oricum e frumos,dar il strica eleronul.Iar faza cand rupe "asfaltul" parca e "filmata" pe straziile noastre.
Deci,dacă s-ar face şi reclamă la DACIA LOGAN aşa cred că ar cumpăra toată lumea,dar mă refeream la ideea de reclamă nu comparam maşinile intre ele acest Murcielago LP670-4 SV este EXCEPTIONAL !Atât am de zis.
frumos tare ... nu am cuvinte! videoclipul e foarte bine realizat, are o calitate extraordinara la detalii... parca ar fi un film nu un promo la o masina. super tari! tot respectu pentru lambo!
Inteligenta artificiala nu se poate compara cu prostia naturala.