03-04-06, 15:27
|
|
Stage 5
|
Re: 4tuning Day - Bune Si Rele - Review
eu? de ce sa fac "clac". nuu, in nici un caz. io doar rad de prostia ta, tu ai cedat nervos inca de acu cateva posturi. deci ia zi, faci o oferta la tastatura? da sa nu-mi furi din taste
Eu zic sa te termini, ca dovedesti din ce in ce mai mult o labilitate pshica avansata, dat fiind ca tu doar un cuvant stii sa zici. E bine ca macar scrii cu diacritice.
Hai, intoarce-te in scorbura si ramai acolo. E totusi un forum pentru pasionati auto, nu pentru pasionati de aparate foto (dormi cu aparatul in pat?)
Pa pa
|
|
|
03-04-06, 15:32
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Lao, daca vroiai sa faci poze, te asezai cat mai aproape de sfoara, astfel incat ceilalti sa treaca prin spatele tau... si puteai sa faci cate poze vroiai fara sa te mai deranjeze nimeni. Si nu inteleg obsesia ta cu pozele, puteai sa vii la salon si fara sa faci poze. Sau iti faceai o poza, doua, cu vreo fata sau cu o masina, ca sa ai amintire. Ca in rest, poze vor fi o gramada pe site, sunt deja si pe forum...
|
|
|
03-04-06, 15:35
|
|
Stage 5
Member of: [Extreme Racing]
|
CLAC! CLAC! CLAC! Mai poţi? HAHHAHAAHA!
|
|
|
03-04-06, 16:03
|
|
Stage 5
|
incetati pt k ati deviat de la subiect, devenind chiar penibili cu "contrele" astea.. adevarul este pe undeva la mijloc, in sensul k la cati fotografi erau, nu aveai cum sa nu deranjezi pe vreunul dar nesimtire este atunci cand vezi k e un singur tip care vrea sa faca poza la o masina, in zona nu e nimeni care sa-i strice cadrul, si te bagi tu k romanu'.. iar zero_cool, daca te duci langa masina, o mai prinzi cumva intreaga in cadru? poate doar cu superangular, care nu cred k au prea multi si oricum ar iesi deformata poza. mai ganditi si voi inainte sa scrieti si mai lasati de la voi k pana una-alta impartim aceeasi pasiune. numa' bine
|
03-04-06, 20:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Lao
CLAC! CLAC! CLAC! Mai poţi? HAHHAHAAHA!
|
Dumnezeule..... e polifonic!
|
|
|
04-04-06, 03:39
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
poate o luati ca un sfat, nu ca un avertisment, sa va opriti, indiferent la cine e replica....
|
|
|
04-04-06, 04:04
|
|
Stage 3
Member of: [SKODA]
|
Mai oameni buni ........ chill la draq .
E jihad asta
|
|
|
04-04-06, 04:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by herea_costin
Mai oameni buni ........ chill la draq .
E jihad asta
|
Gata, am promis, nu mai rasp la provocari
Last edited by CataNOS; 04-04-06 at 04:32.
|
|
|
04-04-06, 13:16
|
|
Stage 4
|
Las partile negative deoparte ca se descurca uni la asta mai bine.Parerea mea e ca show a evoluat de la ultimul eveniment de genu si mia placut mult mai mult cel de anu acesta,felicitari organizatorilor,participantilor si la toata lumea de acolo.Astept o a treia editie si mai evoluata decat aceasta
|
04-04-06, 17:14
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Pur si simplu mi-e imposibil sa citesc toate mesajele scrise, pentru ca pur si simplu inca mi-e rau. MIE imi e rau, ca am muncit 2 zile, dar nu vreau sa ma gandesc la Gratzian, Vali, Hondaru' si la toti ceilalti care au muncit MULT MAI MULT!
Parcarea a fost o problema, dar nu avaem cum sa venim noi cu placi de beton pentru a mai amenaja inca una. Cu intrarea, iar "a fost problema", pentru ca la coada care se forma nu aveam cum sa intindem scaune, ca cei care asteptau "politicos" sa le vina randul, sa se poata odihni. Cu iesirea/intrarea in hala, iar "a fost problema", pentru ca cel care iesea, putea da biletul la altul, iar acela intra pe mocca. Cu sonorizarea in sala - am spus-o si in alta parte - a fost intr-adevar problema reala, pentru ca cei cu masinile expuse nu au inteles ce li s-a explicat. Cu ventilatia, de asemenea, problema reala, pentru ca cei care ambalau masinile, nu au inteles ca hala se umplea de gaze.
Etc, etc, etc, etc, etc, etc. Numai probleme! Dar amploarea showului n-a vazut-o nimeni? Munca "din culise", n-a vazut-o nimeni?
Mi-as dori ca macar jumatate din cei care spun ca a fost de cacao, sa organizeze data viitoare un show macar cat a fost asta de mare (chiar daca a fost de cacao).
Last edited by Gabi; 04-04-06 at 17:18.
|
|
|
04-04-06, 21:39
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
gabi sunt de aceeasi parere cu tine...si eu inca ma resimt dupa 2 zile de stat pe la prisma...
|
|
|
05-04-06, 22:58
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
gabi, eu nu am vazut pe nimeni, nicaieri, sa zica ceva de rau de salonul asta...
oamenii puncteaza mici deficiente, multe indreptatite
cred ca nimeni nu simte nevoia sa laude ceva ce a fost evident de exceptie...
|
|
|
06-04-06, 00:02
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by Gratzian
[...] oamenii puncteaza mici deficiente, multe indreptatite [...]
|
Si cele mai perfecte lucruri din lumea asta au defecte
|
|
|
06-04-06, 01:33
|
|
Stage 3
|
Mi-e sila de cei dintre voi care nu fac nimic in directia tuningului si doar stau pe bara si comenteaza ca femeile proaste ... am auzit numai aberatii asa ca nu am stat sa citesc toate paginile... probabil ca aceleasi " zgomot mare / iluminare proasta..." se repetau. Pai .. e showroom de masini fratilor ! ) e cam normal sa fie motoare turate si basi bubuind din fiecare masina ! Ca doar nu facem ca la reprezentantele de masini, nu ??
Per total Gratian a zis cel mai bine : au fost 2 -3 chestii "incurcate" dar se vor rezolva data viitoare (faza cu reintrarea etc). Probabil pt ca biletul rupt poate fi luat si de afara de pe jos cand intrii in salon prima oara
CONCENTRATIVA BA ! ))
06-04-06, 10:59
|
|
Stage 5
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
|
herea_costin
Inside - o hala/hambar/ceva - prost luminat (nu se pune in valoare nimik deci ) - sunetul este foarte prost, distorsionat si un haos genereal ( un asa haos incat un kicker solox nu facea fata decat la 3 metrii de mashina asa ca ... nu prea ai ce sa auzi , da intre noi fie vorba nici nu aveai ) - masinile sunt pozitionate prea departe de linia care te tinea la distanta - si daca vrei sa vezi o masina mai de aproape tre sa muncesti un pic. Masinile - amprente, murdare, logan chith tuning, fara rampe, etc. Nimik spectaculos ba chiar derutant.
Ti-au spus deja restul cat de "constructiva" a fost critica ta. Nu mai insist si eu. Asteptam critici din partea celor care au realizat ceva mai bun pe linia asta. Din partea celorlalti, in cel mai bun caz cereri de lamuriri. Nu e asa usor cum pare. Cat despre SoloX-ul care nu canta la mai mult de 3 metri de masina, in partea cealalta gaseai o masina cu SAL care canta la 20 de metri in jurul ei. Daca e mama difuzoarelor nu inseamna ca e si mama instalarilor. Putin mai departe erau niste GZ-uri de 10Kw care nu cantau fiindca sistemul era oprit. Sa fie si el incomodat de haosul din sala? Sonorizarea de scena suna bine si asta a fost singura de care am fost raspunzatori. Cat despre restul sistemelor, data viitoare poate mergi tu la 100 de masini sa le explici proprietarilor ca isi forteaza prea mult sistemele. Noi chiar nu am avut timp de asta.
Daca stiai de intentia organizatorilor de a folosi toate masinile din sala pt sonorizare era altceva. Am emis pe 93,1 FM tot ceea ce se auzea pe scena si cine a inteles ca intentia noastra e buna a folosit aceasta frecventa. Cine nu, te-a facut pe tine sa crezi ca totul e un haos general.
Daca crezi ca poti sa emiti o parere obiectiva aduna prima data informatie din partea organizatorilor. Adica intamplator, moderatori si membrii de cluburi de aici, care au tot dreptul sa fie multumiti de munca depusa. Acum 3 luni show-ul si revista erau o idee discutata telefonic. Acum vorbim despre un fapt implinit. Data viitoare va fi mai bine. Si daca vrei sa fii util, spune-ne ceea ce nu stim sau invata tu ceea ce stim deja. S-ar putea sa ne miscam "mai cu talent" asa.
|
|
|
|
|