Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Dyno Tuning

Dyno Tuning Colectie de grafice Dyno: Afla cati cai au castigat altii in urma modificarilor, si cum.

Reply

Thread Tools
Old 19-09-07, 04:06   #16
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: Cel mai tare Golf TDI pe dyno la MasterTuner

Quote:
Originally Posted by siadimet View Post
nu am vrut sa te supar.am intrebat pt ca eu m-am dat cu el si vroiam sa imi fac o idee de masina ta,pt ca nu am vazut-o niciodata live.
@zgb guess what , se cunosc
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 19-09-07, 04:51   #17
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

am presupus ca nu se cunosc din moment ce nu-i stia numele

siadimet : nu m-am suparat nu e panica oricum nasol ca am avut un ghinion cu un cacat de mufa (alimentarea injectoarelor) la primul premiu al buzaului ca fugeam lejer cu 2 cupe poate chiar 3 cu putin noroc (la cum mergea masina atunci comparand cu cei care au luat cupele)...venisem cu o noapte inainte sa beau cu niste prieteni de prin buzau si in noaptea aia s-a intamplat nebunia fiind nevoit sa ma intorc tractat in bucuresti crezand am probleme mult mai mari...ca sa-ti faci o idee merge ceva mai tare ca un g5 gti, leon cupra mk1 225cp , s3 225cp , r32 , type r , etc ... momentan masina nu trage ca n-am apucat sa reglez geometria de la turbo ca am schimbat turbina si va trebui sa-i schimb ambreiajul...deci nu o sa apuc prea curand sa ma alerg cu lumea + ca nu ma mai pasioneaza liniutele asa rau de ceva timp
Old 19-09-07, 22:53   #18
siadimet

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

atunci la primul premiu al buzaului ti-am vazut masina seara nu mai stiu pe la ce ora,cand ai intrat in buzau si m-am mirat ca nu ai aparut la cursa.masina lui cosmin scoate pe dino caii aia,dar pe strada sta destul de slab.masina merge tare,dar numai din mers.eu am un 525d si ma prinde abia dupa 100 km/h,si cred ca nu m-ar mai prinde niciodata pe 400 de m daca as mai da putin jos din kg.poate faci totusi masina pana pe 7 octombrie si te asteptam la buzau.
siadimet is offline   Reply With Quote
Old 19-09-07, 23:01   #19
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]

pai nici n-are cum sa mearga bine pe strada masina lui cand are puterea maxima 203cp la 3200rpm...uita-te la dynoul meu sa vezi cat de bine e impartita puterea si mai ales puterea medie ca aia conteaza cel mai mult after all...turbina o reglez pana pe 7 dar nu stiu daca am timp sa schimb si ambreiajul...ca spectator cu siguranta o sa vin sa beau cu tovarasii de prin buzau ca am fost cam absent

LE : ca vad ca ai 525d...vara trecuta am batut 535d cu start de pe loc pe 400m la modul juma de aripa am fost in fata ca tocmai trecea el glont de mine ... am si filmulet ... am fost foarte mandru ca soferul nu era afon facea si start cu frana (power braking sau cum ii zice) plecat din 1500-2000rpm

Last edited by zGb; 19-09-07 at 23:03.
zGb is offline   Reply With Quote
Old 20-09-07, 04:50   #20
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

brake boosting bre nu power brakeing
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 20-09-07, 12:45   #21
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

l-ati suparat pe pisu. din pacate nu poate sa se calmeze pe 7, dar poate pe 6 stati de vorba toata ziua
DragosT is offline   Reply With Quote
Old 20-09-07, 20:51   #22
siadimet

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

LE : ca vad ca ai 525d...vara trecuta am batut 535d cu start de pe loc pe 400m la modul juma de aripa am fost in fata ca tocmai trecea el glont de mine ... am si filmulet ... am fost foarte mandru ca soferul nu era afon facea si start cu frana (power braking sau cum ii zice) plecat din 1500-2000rpm[/QUOTE]
eu am modelul vechi de 525,de 163 cp si fara nici o modificare mecanica,doar o remapare,deci nu intru in grupa voastra,a masinilor cu mari modificari.
siadimet is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -