Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Dyno Tuning

Dyno Tuning Colectie de grafice Dyno: Afla cati cai au castigat altii in urma modificarilor, si cum.

Reply

Thread Tools
Old 14-11-07, 19:06   #31
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Turbo compresor pe super nova

Quote:
Originally Posted by vali_brun3tu View Post
Poate cineva kare a facut o asemenea modificare imi va zice dak se merita sau nu

Daca se merita sau nu numai tu stii.

Cat despre fazele "Ca se strica motorul ca nu castigi prea mult ca .... asa si pe dincolo" parerea mea este ca atat timp cat cel care face operatiuena stie ce face (eventual a mai facut asa ceva cu succes) sunt abureli. pt ca nu e vorba de aruncatul a 3 piese pe acolo pe langa motor ci de facutul reglajelor pe urma, si daca masina e reglata corect nu ai de ce sa-ti faci probleme. (decat asupra costulurilor de intretinere, o sa trebuiasca s apui un ulei bun, sa ai grija sa schimbi filtrele.....)

PS: vezi ca sunt oameni care optimizeaza mai bine decat fabrica functionarea unui motor deci .....
200SX is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 17:18   #32
vali_brun3tu

Stage 2

vali_brun3tu's Avatar

Default Re: Turbo compresor pe super nova

200SX mersi de incurajare, ocum e un pas important si inca trbuie sa mai ma gandesc dar sper sa il fac si pana atunci poate cineva care sia mai facut o asemena modifiacre (montarea unui TurboCompresor) imi va da mai multe detali

FanatiK
vali_brun3tu is offline   Reply With Quote
Old 15-11-07, 20:15   #33
B11EAU

Stage 5

B11EAU's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Kompresor pe BMW 320 by MasterTuner

Compersor pe Supernova avea montat unul din baietii de la Borla ( Eugen )!
Ca modificare relativ majora schmbase aprinderea elctronica si trecuse pe delcou! Era un compresor de mercedes... Toata treaba, mai putin manopera ( facuse modificarea singur ) l-a costat in jul a 1500 E!
Daca vrei mai multe detalii iti pot da numarul lui de telefon si vorbesti direct cu el!
Bafta cu proiectul tau!
B11EAU is offline   Reply With Quote
Old 16-11-07, 17:52   #34
vali_brun3tu

Stage 2

vali_brun3tu's Avatar

Default Re: Kompresor pe BMW 320 by MasterTuner

B11EAU VREAU nr. lui de telefon plz, iti las mailu vali_brun3tu@yahoo.com si id vali_brun3tu

Si poate imi mai poti da u detali despre puterea castigata, dak piesele erau noi, dak a reglato la un profesionist, dak... dak... dak... etc.
Orcum iti multumesc de ajutor

FanatiK
vali_brun3tu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -