Quote:
Originally Posted by robiballa
eu sunt interesat Ghita
pot sati bag id in lista?
|
portita/ghita stii tu, treaba cu cleopatra, pedofil si malefic ce esti.
glumesc, dar mi-a placut "rima"!
ca sa faci o asa masina iti trebuie lejer 30.000 europeni. asta...DOAR cu un rs la mana a 2-a spre a 3-a, dar nici asta.
o astfel de masina nu poti sa o tii sa mergi cu ea la shopping in piata la tarani si sa iei 2 saci cu cartofi. este o masina de duminica, dar pune probleme oricarui masini de la noi. nu zic ca este cea mai puternica, dar are potential urias si poate sa devina jerry pe langa tom, daca nu esti atent.
la 600 cp intr-un trafic greut o masina de 1000 cp nu poate sa scape de tine orice ar face. deci masina este intr-un mare fel si...este imbunataita continuu. cand apare ceva mai mai cu 3 cp si 0.5 nm ei cumpara produsul si-l monteaza imediat pe masina. teste...este o masina greu construita de profesionisti.
partea cea mai tare este ca omu merge cu ea prin bucuresti si cumpara cartofi mamei lui si...boom...boomb...CONSUMA 10, el spunea sub 10.
mie mi se pare unul dintre cele mai profesioniste masini facute la noi. acolo au lucrat cel putin 3 oameni priceputi tare.
ca sa faci o masina asa de buna trebuie sa fii pasionat si nebun.
tie si mie daca mi-ar da masina sa-i dau blana nu apuc sa-i schimb a 3 si sunt infipt in curba sau poate nici chiar asa, dar la urmatorul deal ma rasturnam cu ea.
ipotetic daca esti blindat si chiar vrei sa urmezi ca a facut omu pe racheta asta albastra, ai de asteptat foarte mult, pt ca vin de departe japonia, sua...
dupa toate aste imperativ iti trebuie pe cineva sa puna toate piesele la locul lor.
bun ai trecut si de al 3-lea hop iti trebuie pe altcineva aproape total diferit sa iti face setari, soft pt drag(dupa ca 0-200 tm, sau 0-400 cele mai intalnite la noi).
merge cu benzina> belea de curse 1litru/kg cum vrei tu sa-i zici este 6 euro=4.2X6= 25.3 lei litrul. cand te dai cu ea suge si 100% fara probleme si aici ma refer la consumul mediu. iti iei si tu 30 l sa iti ajunga, te costa 769 lei.
scump sport...mai bn mergi cu taxi, faci economic puternica.