felicitari!!! forte tare masina si asteptam un nou record national care sa depaseasca cu mult pe cel stabilit la satu mare!! bafta maxima in continuare!
bine inteles ca o sa fie la linia de start:P sunt curios cum va trage de data asta pentru ca la ultima cursa de la tulcea am ramas placut surprins dece este in stare:P si dupa cum vedeti nu a stat pe loc P)
Silviu, spunea cineva mai sus de pret. Stiu ca poate nu e corect sa-ti cerem asta, dar din afara ca necunoscatori vrem sa stim cat costa jucaria. Oricum felicitari inca o data!!
Silviu, spunea cineva mai sus de pret. Stiu ca poate nu e corect sa-ti cerem asta, dar din afara ca necunoscatori vrem sa stim cat costa jucaria. Oricum felicitari inca o data!!
pai daca ai masina si aproximativ 20.000 Euro, merita sa te apuci de treaba
P.S. - primii 430 CP se fac cel mai usor , pana in 6000 euro.
Felicitari Silviu pentru ambitie si ce ai obtinut la puterea motorului !!! E o masina destul de banala pe care tu ai reusit sa o scoti din monoton !!! Respect !!!
felicitari dop-ule ceva frumos si pentru multi care isi doresc asa ceva esti un exemplu; dupa cum spuneam pentru mine unu am deja doi idoli tu si corco sper sa intelegi cine sunt si ink odata respect.
SAlutare liviu ald-ul if27ald.