asa deci sa incep...tin sa mentionez faptul ca singurele mele dubii sunt legate de cuplu pt ca ambreiajul fizic nu poate sa reziste la asemenea cuplu mai ales ca are 85.555km facuti in oras si nu mersi tocmai intr-un stil prea ortodox + pe de alta parte am limitare de cuplu din soft la 400 sau 410 parca...in fine...pe langa toate astea nu aveam revizia facuta (sincer am auzit ca doar filtrul de motorina ar afecta cel de aer nu afecteaza, florin zice ca nici cel de motorina nu afecteaza dar oricum) ... acum 2 saptamani am vazut ca masina nu trage prea bine si am pus-o pe tester unde aveam la 1 injector valori ceva cam nasoale (era murdar dar cred ca intre timp si-a revenit)
@swat-cat : turbina merge super ok...eu am inceput sa-i dau cam de la 2200rpm (mai jos nu ma intereseaza) si pana a facut full boost a mai stat putin...
@wpp : 1226kg pe talon ; turbina mai mare intercooler etc...hai maxim 1250
@basu : asta e softu si de zi cu zi si cel cu care ma dau...am vazut si un soft race dar nu puteam sa-l folosesc ca se incingea uleiul prea tare si nu am oil cooler...turbina baga in jur de 1.7-1.8bar constant si overboost peste 2
@zetemte : thx man...trebuie sa ne dam sa vedem si noi dar numai dupa ce-mi vine suspensia
@alfa_band : da stiu si sunt convins ca sunt multi care credeau acelasi lucru ca si tine
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
... eu eram convins ca am MAXIM 210cai ... e vorba ca puterea medie e destul de mare si cuplu e vreo 400-420 iar masina e usoara...si multumesc pt aprecieri
pun un filmulet ca sa se vada de unde am inceput testul ca sa nu mai existe speculatii...e format si 3gp si mp4 (stergeti extensia .rar) (recomand 3gp + nokia multimedia player ca e filmat invers dar se poate da rotate)
ps : respect VAG pentru ambreiajele care le au
![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif)
sa-mi dea si mie un aplaudaci ford sau opel sau renault un exemplu similar cu un ambreiaj de 85 de mii de kilometrii mers destul de rau la modul tare (+ sute de plecari) pe langa asta si ridicat cu 75 de cai si 100nm fata de fabrica (160nm conform graficului) care sa nu fii mirosit niciodata d-apoi sa patineze