Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Dyno Tuning

Dyno Tuning Colectie de grafice Dyno: Afla cati cai au castigat altii in urma modificarilor, si cum.

Reply

Thread Tools
Old 11-01-07, 08:57   #61
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re: Logan 1.6

Quote:
Originally Posted by lmerfu View Post
1. - Nu sunt copilul tau si nu am facut o gluma. Ai ras? Poate ti-ai adus aminte de ceva.
2. - Esti agramat si intepat. Mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica.
3. - Parerea mea este ca aberezi la greu, dar astept din partea ta sa-mi furnizezi niste surse credibile din care sa rezulte cele spuse de tine (in legatura cu viteza maxima constructiva a unui autoturism). Pana atunci, permite-mi sa cred ca fabulezi.
Nu cred ca se cade sa ma cert cu cineva ca tine mai ales aici pe net.
In plus am sa te rog sa-mi atragi atentia cand ne vom vedea.

Faptul ca fac greseli cand scriu se datoreaza faptului ca nu sunt atent cum dau cu degetele-n taste si nu-mi corectez textele, consider ca e important sa se inteleaga ideea in rest nu conteaza.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 23-01-07, 01:28   #62
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by lmerfu View Post
Ce prosti astia de la Opel!!! Sa spuna ca masina prinde 165 maxim cand, de fapt, ea prinde 202 Km/h. Pfiii
mah...io dak merg cu 165km\h n-are nici pe raq.....da' dak o tin numa in 200 in 2 ani de zile ii skimb turbina fac si setu motor........asta inseamna forja si se intampla la orice masina
platon911 is offline   Reply With Quote
Old 24-01-07, 11:55   #63
Asigurator

Stage 2

Asigurator's Avatar

Cu un logan de 1,4 am mers cu 175 cel mai tare cu 5 persoane in masina pe soarelui , spre bucuresti.Cu un 1,6 cred ca scoti stock 185 si poate cu un cip 190 cel mult(viteza reala)

Sunt deranjat de feptul ca de fiecare data trebuie sa trezeasca cineva sa isi dea cu parerea despre logan.Parca sunt furate!Nu au oamenii bani de passat nou si trebuie sa le sariti in cap pentru ca nu au masini de 150CP din 89-90.Sunt curios ce frane are un golf din 80'-90'?

OFF TOPIC:Ce ma amuz cand incepeti cu greselile gramaticale!Parca suntem la cenaclu flacara si scriem poezii,nu suntem pe un forum de masini!
Asigurator is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 09:52   #64
Nemilosu

Stage 5

Nemilosu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[AUDI]
[4Tuning International]
[Fanatik MotorSport]

Quote:
Originally Posted by Asigurator View Post
Sunt curios ce frane are un golf din 80'-90'?
din "pacate" cam prin anii '80 masinile din grupul Volkswagen-Audi aveau deja ABS. Si cred ca asta inseamna sa ai frane.
plus ca e normal sa ai impresia ca ai frane la logan cand o opresti de la 100 km/h.
incearca sa pui frana cu o masina adevarata pe la 200-250.
nu stiu ce ii tot dati cu logan in sus-si-n-jos.
este o masina de familie la 8000 e si atat.
are forma de caramida ca sa satisfaca ce are nevoie romanu: sa intre 10 persoane inauntru iar in portbagaj sa aiba loc una bucata porc,doi saci de cartofi,un sac de ceapa,doi saci de varza si patru genti cu haine.
asa ca lasati-o mai moale cu logan-ul.
este pur si simplu o masina de familie,ieftina si modesta.
Espero =
Nemilosu is offline   Reply With Quote
Old 27-01-07, 14:30   #65
Race

Stage 5

Quote:
masinile din grupul Volkswagen-Audi aveau deja ABS. Si cred ca asta inseamna sa ai frane
Nici pe departe.Toate masinile noi au acum ABS,si dupa mai multe franari puternice consecutive o sa obtii acelasi efect:frane 0.ABS-ul e doar un sistem "idiot proof" si atat.
Race is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 00:47   #66
Nemilosu

Stage 5

Nemilosu's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[AUDI]
[4Tuning International]
[Fanatik MotorSport]

Aha. deci astia dau bani pe studii pt abs la mishto.
inseamna ca tre sa le demontam de pe toate masinile.
plus ca nedumerirea lui asigurator era daca are golful frane.
Nemilosu is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 18:21   #67
lmerfu

Stage 2

@Asigurator - ai avut un GPS la indemana sau de unde stii ca viteza era "reala"?
lmerfu is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 21:34   #68
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
Cool Re: Logan 1.6

Reala ... nu cred ...altfel la 190 viteza reala ar trebui sa-i arate pe bord peste 207 km/h ... si acum iti spun pe bune ca nu va fi vre-un Logan cu motorul lui de 1.6 si toate acele imbunatatiri ( chip + admisie + evacuare ) care sa ajunga la 220 pe kilometraj ! Masina aia poate sa le faca pe toate la liniute si sa fie cea mai jmechera , dar rezistenta la inaintare a " linistit " multe masini capabile si nu cazanul asta anti-aero-dinamic . Nu ma dau mare ca a mea poate ... dar stiu ca exista niste limite fizice , iar mandria asta nesimstita ca "ce e al meu e cel mai bun " incepe sa calce pe nervi multe persoane , mai incercate sau mai putin incercate in ale condusului si tuningului .
Titlul topicului este Dyno Tuning -> Logan 1.6 . Parerea mea este ca pe viitor ca nu se mai ajunga astfel de aberatii si certuri ca pe acest topic sa fie admise doar graficele cu masinile tunate , mai precis chip-tunate . Sa spuna omu' ce masina are , ce modificari a facut si apoi graficele de pe dyno cu masina lui si ... cam atat ... restul de povesti vanatoresti ... cred ca sunt deja prea multe !
marius_eugen is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 22:04   #69
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

corect!

offtopic: eroare pe bord la lognul meu 1.6 e 7 km, testat, nu 17 cum spui tu
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 22:15   #70
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
Cool Re: Logan 1.6

Ce ti-e si cu matematica asta ! Deci eroarea masurata pe dyno la mine este de 8% ( am presupus ca Loganul are cam aceeasi eroare ) , apoi daca la 100 km/h ar fi o eroare de 8 km/h , atunci cu siguranta la 190 km/h , eroarea este de aproximativ 15,2 km/h , iar la 200 km/h reali , kilometrajul ar arata 216 km/h !
marius_eugen is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 11:15   #71
Renault RS

Stage 4

Renault RS's Avatar

Dacia Logan 1.6 8v 850km parcursi 91,5cp. Are toba finala schimbata
Renault RS is offline   Reply With Quote
Old 13-06-07, 16:37   #72
vince

Stock

Sal baieti. sunt nou p forum si nu prea stiu cum s invart lucrurile pe aici. vreau sa imi tunez masina,Logan( exterior+muzica) si nu stiu cu cine sa vorbesc,incotro sa ma indrept... poate ma ajuta cineva,multumesc
vince is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -